Що нового?

Набір учасників Школа вітамінів і нутрицевтиків. Пакет Базовий (Юлія Макаренкова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4747 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 107.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
я готувала мій онлайн-курс для всіх, хто хоче познайомитися зі світом нутриціології, тому я розбила уроки на послідовне, без складних термінів, занурення в науку про наш організм.

У першому модулі ми з вами дізнаємося, як організм переробляє їжу і видобуває необхідну енергію, чому і чим важливі вітаміни для нашого здоров'я. Яким чином вітаміни беруть участь у виробленні ферментів і як ми зможемо застосувати це знання в добірці комплексу БАД при порушеннях обміну речовин. Нарешті, до 3 - го уроку ми перейдемо до важливої теми-жиророзчинних і водорозчинних вітамінів і БАДів для здоров'я надниркових залоз.

Таким чином, ми м'яко зануримося в тему вітамінів і БАДів при деяких проблемах зі здоров'ям. Вам відгукується такий підхід?

Про що цей курс?
  1. Нутрицевтична підтримка при елементарних дисбалансах. Розбір кейсів.
  2. про те, як коригуючи дефіцити можна попередити, а не лікувати. Самостійно визначити дефіцити за аналізами. Навчиться орієнтуватися на оптимум, а не референси. Розбір кейсів.
  3. про те, як скласти необхідний для себе набір вітамінів і добавок без зайвих витрат. Ми допоможемо вам заощадити ваші гроші.
  4. Аналітика по найпростішим вітамінів і мікроелементів. Як по найпростішому аналізу дізнатися про себе більше.
  5. про те, як вибирати активні форми, поєднувати і застосовувати. Знаєш активні форми-орієнтуєшся не на Бренд, а на складові - твій ключ до будь-якого сайту.
  6. Активатором біохімічних процесів в організмі є вітаміни і мікроелементи. Курс дає розуміння інструменту, який є у ваших руках, яким ми навчимо вас користуватися.
Кому підійде наш курс?
  • для людей з активною життєвою позицією
    Для всіх, хто мислить глобально і комплексно підходить до свого здоров'я.

• для фітнес інструкторів
    Для фітнес-інструкторів і тренерів. Знати точно про стан здоров'я вашого підопічного, значить мудріше підходити до програми тренувань, забезпечуючи високу ефективність результатів.

• Для бізнесу
    Для компаній, чия специфіка роботи пов'язана з БАД і їх складами.
Для кого курс?
  • для тих, хто мислить глобально в відносини здоров'я
  • для тих, хто не хоче бездумно приймати БАД
  • для тих, хто не хоче бездумно витрачати гроші на БАд
  • для тих, хто хоче спілкуватися зі своїм лікарем/нутриціологом на одній хвилі.
Якщо ви хочете:
  • отримати ефективно працюючі і перевірені досвідом практичні рекомендації
  • заповнити дефіцити і застосовувати знання для всієї родини
  • розуміти, як саме організм засвоює поживні речовини і як працювати з дефіцитами
Вам достатньо зробити перший крок і зануритися в курс "Школи вітамінів"

Школа вітамінів і Ваші можливості:
  • навчимо вас "читати" БАД з нуля і розбиратися у величезному масиві інформації
  • ви зможете зрозуміти, як визначити дефіцити вітамінів і мікроелементів за лабораторними аналізами і перших симптомів
  • Ви отримаєте можливість розширити свої практичні навички
    Забудьте нудну теорію!
Після проходження курсу ви навчитеся:
  • застосовувати знання на практиці.
  • самостійно визначити дисбаланси.
  • мислити глобально щодо здоров'я і підходити цілісно.
Тариф Базовий
  • 8 тижнів лекційних матеріалів
  • 16 + насичених уроків
  • Робочий зошит
  • тестові завдання
  • вебінар "Питання-відповідь" з Юлією Макаренковою
  • сертифікат після успішної здачі тестування
  • Доступ до курсу на 2 місяці після закінчення курсу
https://privatelink.de/?https://antiage-school.com.ua/vit

Угорі