я готувала мій онлайн-курс для всіх, хто хоче познайомитися зі світом нутриціології, тому я розбила уроки на послідовне, без складних термінів, занурення в науку про наш організм.
У першому модулі ми з вами дізнаємося, як організм переробляє їжу і видобуває необхідну енергію, чому і чим важливі вітаміни для нашого здоров'я. Яким чином вітаміни беруть участь у виробленні ферментів і як ми зможемо застосувати це знання в добірці комплексу БАД при порушеннях обміну речовин. Нарешті, до 3 - го уроку ми перейдемо до важливої теми-жиророзчинних і водорозчинних вітамінів і БАДів для здоров'я надниркових залоз.
Таким чином, ми м'яко зануримося в тему вітамінів і БАДів при деяких проблемах зі здоров'ям. Вам відгукується такий підхід?
Про що цей курс?
Школа вітамінів і Ваші можливості:
У першому модулі ми з вами дізнаємося, як організм переробляє їжу і видобуває необхідну енергію, чому і чим важливі вітаміни для нашого здоров'я. Яким чином вітаміни беруть участь у виробленні ферментів і як ми зможемо застосувати це знання в добірці комплексу БАД при порушеннях обміну речовин. Нарешті, до 3 - го уроку ми перейдемо до важливої теми-жиророзчинних і водорозчинних вітамінів і БАДів для здоров'я надниркових залоз.
Таким чином, ми м'яко зануримося в тему вітамінів і БАДів при деяких проблемах зі здоров'ям. Вам відгукується такий підхід?
Про що цей курс?
- Нутрицевтична підтримка при елементарних дисбалансах. Розбір кейсів.
- про те, як коригуючи дефіцити можна попередити, а не лікувати. Самостійно визначити дефіцити за аналізами. Навчиться орієнтуватися на оптимум, а не референси. Розбір кейсів.
- про те, як скласти необхідний для себе набір вітамінів і добавок без зайвих витрат. Ми допоможемо вам заощадити ваші гроші.
- Аналітика по найпростішим вітамінів і мікроелементів. Як по найпростішому аналізу дізнатися про себе більше.
- про те, як вибирати активні форми, поєднувати і застосовувати. Знаєш активні форми-орієнтуєшся не на Бренд, а на складові - твій ключ до будь-якого сайту.
- Активатором біохімічних процесів в організмі є вітаміни і мікроелементи. Курс дає розуміння інструменту, який є у ваших руках, яким ми навчимо вас користуватися.
- для людей з активною життєвою позицією
Для всіх, хто мислить глобально і комплексно підходить до свого здоров'я.
- для фітнес інструкторів
Для фітнес-інструкторів і тренерів. Знати точно про стан здоров'я вашого підопічного, значить мудріше підходити до програми тренувань, забезпечуючи високу ефективність результатів.
- Для бізнесу
Для компаній, чия специфіка роботи пов'язана з БАД і їх складами.
- для тих, хто мислить глобально в відносини здоров'я
- для тих, хто не хоче бездумно приймати БАД
- для тих, хто не хоче бездумно витрачати гроші на БАд
- для тих, хто хоче спілкуватися зі своїм лікарем/нутриціологом на одній хвилі.
- отримати ефективно працюючі і перевірені досвідом практичні рекомендації
- заповнити дефіцити і застосовувати знання для всієї родини
- розуміти, як саме організм засвоює поживні речовини і як працювати з дефіцитами
Школа вітамінів і Ваші можливості:
- навчимо вас "читати" БАД з нуля і розбиратися у величезному масиві інформації
- ви зможете зрозуміти, як визначити дефіцити вітамінів і мікроелементів за лабораторними аналізами і перших симптомів
- Ви отримаєте можливість розширити свої практичні навички
Забудьте нудну теорію!
- застосовувати знання на практиці.
- самостійно визначити дисбаланси.
- мислити глобально щодо здоров'я і підходити цілісно.
- 8 тижнів лекційних матеріалів
- 16 + насичених уроків
- Робочий зошит
- тестові завдання
- вебінар "Питання-відповідь" з Юлією Макаренковою
- сертифікат після успішної здачі тестування
- Доступ до курсу на 2 місяці після закінчення курсу
https://privatelink.de/?https://antiage-school.com.ua/vit