Що нового?

Придбаний Шлях до себе (Ольга Мир)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1287 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: lola_kola lola_kola
Статус: Збір коштів
Внесок: 70.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Путь к себе (Ольга Мир)
для кого цей курс:
  • не знаю чого хочу
  • не можу знайти справу, якою хочу займатися
  • не відчуваю себе цілісно і гармонійно
  • не отримую відповідей від своєї інтуїції
  • не розумію яке рішення мені прийняти
  • в життєвому тупику. Немає розуміння куди рухатися далі
  • хочу отримувати відповіді від свого тіла і несвідомого
  • хочу через себе знайти шлях до грошей, відносин, гармонії
програма курсу:
Урок 1
активуємо перинатальні матриці. Тобто травми з самого народження, які дісталися нам від мами і впливають на все наше життя: скільки грошей ми заробляємо, чи любимо ми себе, які відносини у нас з чоловіками.

Акуратно розкриваємо і опрацьовуємо через нейрографіку.

Що дає цей урок? Коли ви в повній невизначеності, куди рухатися по життю. Чому не відчуваєте себе. Чому вважаєте себе, якийсь не такий. Урок націлений дати відповіді на ці питання.

Урок 2
починаємо відчувати себе. Працювати з емоціями і почуттями. Піднімаємо сценарії роду. Знаходимо ваш особистий життєвий сценарій з точки народження. Виводимо в ресурсний стан

Що дає урок? Ви не розумієте чому нещасні у відносинах, неуспішні в кар'єрі, неприємні собі, ви хочете, а не виходить. Це може бути батьківський сценарій, який ви проживаєте. На цьому уроці ви почуєте себе. Визначтеся зі своєю дорогою, а не батьківськими установками

Урок 3
сепарація. Етапи оплакування, що дитинства не повернути. Відпускання і дорослішання. Відрізання втрат і дитячих травм. Відпускання очікувань від батьків. Прибираємо минуле через сепарацію. Вирощуємо внутрішнього хорошого батька.

Що дає урок? Подорослішання. Відчуття легкості. Відпускання образ і зниження почуття провини. Почнете вірити в себе. Відчувати.

Урок 4
Працюємо з внутрішнім критиком. Посилюємо прояв власного співчуття і емпатії. Вчимося співпереживати, але при цьому давати підтримку. Вирощуємо внутрішнього критика. Вихлюпуємо весь біль і агресію. Відкриваємо почуття.

Що дає урок? Перестаємо себе гнобити за все. Зможемо давати собі конструктивний зворотний зв'язок. Цінувати себе і свої дії. Не дозволяти іншим ображати і ображати себе

Урок 5
Працюємо з фігурою мами і тата, щоб активувати чоловічу і жіночу частину. Нашу дуальність. Вхід у доросле життя, приймаючи свою жіночу і чоловічу частину.

Що дає урок? Вміння тримати баланс між жіночим станом потоку і досягненнями в соціальному світі. Уміння відстояти себе і свої кордони і бути м'якою і гнучкою.

Урок 6
ініціація від дівчинки до дорослої жінки. Активуємо архетипи. Запускаємо жіночу природу. Підключаємо жіночі ресурси. Посилюємо сексуальність.

Що дає урок? Відчуття себе гармонійною жінкою, що володіє величезною внутрішньою силою. Поява енергії.

Урок 7
Входимо в стан потоку. Активуємо інтуїцію. Працюємо з удачею через жіночі стану. Робимо минуле опорою під ногами. Вбудовуємося в майбутнє через знання себе.

Що дає урок? Відчуття легкості. Посмішку на обличчі. Бажання творити, допомагати, бути поруч. Увага з боку оточуючих. Подарунки та бонуси.

https://www.olgamir.ru/course/kurs-put-k-sebe?gcmes=29700669621

Останнє редагування модератором:

lola_kola

Организатор
Курс доступний. Після оплати отримаєте відразу матеріал

Угорі