Що нового?

Придбаний [Шпак Метод] ШпакМетод_рго. Тариф-Стандарт (Аліна Шпак)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1471 ГРН
Учасників: 0 з 11
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 139.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Курс #ШПАКМЕТОД_PRO

кожен мій курс унікальний - нова техніка дихання і новий комплекс вправ, тому так важливо брати участь в кожному - це системний підхід до Вашого тіла!

Кисень-це не тільки головний елемент життєзабезпечення, а й ключовий аспект, що визначає якість життя! За допомогою дихання ми прокачуємо енергію, коригуємо фізичний і емоційний стан.

Курс #Шпакметод_рго являє собою 15 хвилинне комплексне тренування, в якому ми використовуємо діафрагмальне дихання 2х видів:

• із затримкою дихання (кисневе голодування дозволяє нашому організму швидко позбавитися від усього зайвого);
  • без затримки дихання.
до кожного виду ми додаємо динамічні і статичні вправи, спрямовані на спалювання жиру, підтягування шкіри і опрацювання "проблемних зон" (живіт, стегна, талія, ноги і т.д.). Тренування активізує біохімічні процеси організму і тим самим підвищує засвоєння жиру організмом на енергетичні цілі, підвищуючи рівень енергії.

На якому б рівні життя ви не знаходилися, енергетичні практики і робота з енергією - це фундаментальні основи і закони життя.

що ми робимо на курсі?
Без дієт, не виходячи з дому ми змінюємо спосіб мислення і розвиваємо енергії: грошову, сексуальну, енергію любові і життя! Ви відчуєте неймовірний приплив енергії, так як правильне дихання працює на клітинному рівні. Ви вивчите правила Всесвіту, при використанні яких ви зможете підвищити ефективність і якість життя.

На курсі ми розберемо "три кити" нашого здоров'я:

Фізичне здоров'я-збільшення щільності кісток, розтяжка м'язів, зміцнення суглобів і зв'язок = СИЛА;

у цьому курсі ми робимо акцент на зміцнення м'язів тазового дна – зони, що вимагає особливої уваги в будь-якому віці.

Вправи використовуються в якості профілактики:

• для запобігання ослаблення м'язів;
  • після пологів для відновлення допологового тонусу;
  • при будь-яких напругах черевної області для усунення і запобігання нетримання сечі;
  • для чоловіків це профілактика потенції, еректильної дисфункції.
Так само, завдяки вправам поліпшується кровопостачання, підвищується рівень збудження, Ви отримуєте більше задоволення від сексу і легше досягаєте оргазму.

Ментальне здоров'я-без кофеїну та інших стимуляторів ви відчуєте життєву силу і підвищення щоденної концентрації = ФОКУС і настрій;

Емоційне здоров'я-дихання допоможе тим, хто страждає від занепокоєння і/або посттравматичного стресу, повішеною тривожності = внутрішній спокій.
#Шпакметод_рго природним чином допоможе скорегувати розподіл жирової тканини, знизити відчуття голоду і нормалізувати апетит, що забезпечить втрату обсягів без дієт.

Крім того, що в ході курсу ваше тіло придбає нові обриси і стане здоровим, ваше життя в цілому перейде на новий рівень!

https://privatelink.de/?http://ilovebodyflex.online/pro

Угорі