Курс #ШПАКМЕТОД_PRO
кожен мій курс унікальний - нова техніка дихання і новий комплекс вправ, тому так важливо брати участь в кожному - це системний підхід до Вашого тіла!
Кисень-це не тільки головний елемент життєзабезпечення, а й ключовий аспект, що визначає якість життя! За допомогою дихання ми прокачуємо енергію, коригуємо фізичний і емоційний стан.
Курс #Шпакметод_рго являє собою 15 хвилинне комплексне тренування, в якому ми використовуємо діафрагмальне дихання 2х видів:
- із затримкою дихання (кисневе голодування дозволяє нашому організму швидко позбавитися від усього зайвого);
- без затримки дихання.
На якому б рівні життя ви не знаходилися, енергетичні практики і робота з енергією - це фундаментальні основи і закони життя.
що ми робимо на курсі?
Без дієт, не виходячи з дому ми змінюємо спосіб мислення і розвиваємо енергії: грошову, сексуальну, енергію любові і життя! Ви відчуєте неймовірний приплив енергії, так як правильне дихання працює на клітинному рівні. Ви вивчите правила Всесвіту, при використанні яких ви зможете підвищити ефективність і якість життя.
На курсі ми розберемо "три кити" нашого здоров'я:
Фізичне здоров'я-збільшення щільності кісток, розтяжка м'язів, зміцнення суглобів і зв'язок = СИЛА;
у цьому курсі ми робимо акцент на зміцнення м'язів тазового дна – зони, що вимагає особливої уваги в будь-якому віці.
Вправи використовуються в якості профілактики:
- для запобігання ослаблення м'язів;
- після пологів для відновлення допологового тонусу;
- при будь-яких напругах черевної області для усунення і запобігання нетримання сечі;
- для чоловіків це профілактика потенції, еректильної дисфункції.
Ментальне здоров'я-без кофеїну та інших стимуляторів ви відчуєте життєву силу і підвищення щоденної концентрації = ФОКУС і настрій;
Емоційне здоров'я-дихання допоможе тим, хто страждає від занепокоєння і/або посттравматичного стресу, повішеною тривожності = внутрішній спокій.
#Шпакметод_рго природним чином допоможе скорегувати розподіл жирової тканини, знизити відчуття голоду і нормалізувати апетит, що забезпечить втрату обсягів без дієт.
Крім того, що в ході курсу ваше тіло придбає нові обриси і стане здоровим, ваше життя в цілому перейде на новий рівень!
https://privatelink.de/?http://ilovebodyflex.online/pro