Що нового?

Придбаний Сила реалізаційної влади (Іссет Котельникова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 6618 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 245.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
у своїх дослідженнях Іссет спирається на відкриття майстрів минулого (в її життєвій історії: Інститут Сімейної та групової психотерапії, Московський навчальний центр" Сінтон", НДІ соціальної психології та психології розвитку особистості; курс методології EST Е.Бродецого (Erhard Seminars Training – психологічний практикум терапевтичної спрямованості) і мн. ін.), але все ж, підлуч Шута завжди штовхає її на власну дослідницьку роботу. Все отримане ззовні осмислюється, переробляється, пробується на практиці. У пріоритеті завжди свої, свіжі ідеї. "Основним своїм Учителем я вважаю потік. Диплом про закінчення курсу Таро є, але отримала я його, вже працюючи з картами п'ять років. Так що сказати, що мене хтось вчив гадати, було б нечесно. Все, що мені потрібно було зрозуміти – яким чином я це роблю, в сенсі, як я їх читаю". Усвідомивши як входити в стан потоку, читати розклади, і окресливши коло значень карт, Іссет почала вчити інших. Однак досить швидко стало зрозуміло, що просто повідомляти інформацію про те "як є" і "як буде", недостатньо для Іссет. І хоча мантика і магія абсолютно різні потоки, трансформація людини і зміна його майбутнього – ось головна частина її діяльності на даний момент.
Для мене немає нічого більш сумного, ніж безглузде проведення часу. Особливо сумно, коли в цій порожній рутині проходить ціле людське життя. Саме тому я пробуджую людей, каталізую їх духовне зростання, знайомлю з їх істинними потребами і вчу бути в контакті зі своїм істинним я
Іссет Котельникова не сприймає відірваних від життя теорій, вона вчить людей реалізувати знання в житті, щоб зробити її осмисленіше, використовувати свої таланти і здібності, приносити користь собі і світу і просто стати щасливішими.
Найкраще вона вміє вводити людину в стан, який називається високою медитацією. У ньому ти знаходишся, немов у потоці кришталевої, чистої ясності, коли можна доторкнутися до себе істинного, до своєї душі. І хоча б оглядово поглянути на той самий договір – сценарій життєвого шляху, який ми складали зі своїм Духом Наставником, збираючись в чергову подорож на цю Землю.
  • Хто ти?
  • Куди ти йдеш?
  • навіщо прийшов на цю Землю?
  • Які цілі і завдання ставив перед собою, приходячи в цей світ?
  • Які саме відносини потрібні тобі?
  • Для чого тобі дано якийсь чоловік, які цілі у вашого з ним Союзу?
  • Як будувати відносини з іншою душею: як йти в близькість, а не спотикатися об его один одного, набиваючи шишки, втрачаючи коханих і дорогоцінний час свого життя?
відповіді на ці питання не можна переоцінити або "розвидіти". Одного разу усвідомивши відповіді на них, ти не зможеш бути колишнім. Неможливо стикнутися зі станом близькості до Бога, а потім повернутися в своє порожнє сіре життя і знову тягнути лямку від зарплати до зарплати, мріючи про вечірнє забуття, п'ятничне вино і десятиденну відпустку з "все включено". Ні, спробу зробити, звичайно, можна. Але тебе буде знову і знову тягнути до іншого життя, яку ти можеш мати, треба тільки повернутися до себе і почати змінюватися відповідно до свого атманическим ідеалом: реалізовувати свої дари, таланти, йти по шляху духовного зростання і пам'ятати, що дороги назад немає.
"Треба духовно рости інакше"... регресія
"Як людина практичного розуму, я не люблю бездоказові теорії, без застосування. Саме тому, я не просто даю езотеричну інформацію про промені, про те, як будувати союз в близькості, перебувати в контакті зі своїми почуттями і істинними потребами, а й використовую психологічні, а іноді і магічні методи, покликані допомогти людині використовувати цю інформацію на практиці, в своєму житті. Важливо не тільки знайти себе в просторі і часі, усвідомлюючи "хто я" і "чому я тут", а й застосувати свої таланти, втілити свої бажання і мрії, любити, приймати себе і будувати свою долю відповідно до цих знань", – впевнена Іссет.
Зараз в її планах Написання книг про те, як стати "кращою версією себе" і перескочити в більш щасливу реальність. Це книги про подвійну і одинарну точку Джокера і про самореалізацію. Не варто привласнювати слову "самореалізація" якихось містичних значень. Воно просто про реалізацію себе. Те саме щастя, коли людина робить улюблену справу і отримує за це бонуси від соціуму, від Всесвіту. Визнання заслуг, відчуття щастя, любов, гроші. Це коли художник знаменитий і йому платять за його картини. Письменник пише не в стіл, а має безліч вдячних читачів. А людина, яка ловить кайф від зійшовся балансу, працює бухгалтером, отримуючи пристойну зарплату.
Езотерика: реабілітація та повага
Коли сучасна людина чує про езотерику, він представляє якусь одіозну особистість зі смоляними волоссям і стрілками до вух, яка віщає не своїм голосом невиразний марення. Основним своїм завданням на даний момент Іссет Котельникова бачить зміну статусу езотерики в сучасному світі. У планах створення "Дослідницької лабораторії езотеричних явищ". Метою діяльності якої буде доказ того, що езотерика така ж серйозна наука, як психологія або квантова фізика. Фіксуються практичні досліди, збір статистичних даних, доказів і перевірка тих чи інших методів на практиці.
https://privatelink.de/?https://www.isset.ru/learning/transformatsionnye_treningi/sila_realizatsionnoy_vlasti/

Угорі