Що нового?

Придбаний [Слерм] DWH на основі GreenPlum. 2022. Тариф Мінімал (Іван Чувашов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 7353 ГРН
Учасників: 0 з 5
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 1529.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
на курсі я поділюся знаннями в області сховищ даних, які збирав протягом 10 років. ми розберемо основи пристрою DWH і заглибимося в GreenPlum — поламаємо і полагодимо його. Поговоримо про архітектуру і способи зберігання даних, оптимізації запитів.

70% курсу — це практичні завдання і самостійні роботи, які допоможуть закріпити вивчений матеріал.

Моя мета — показати, як швидко і точно діагностувати проблеми в адмініструванні GreenPlum, і навчити правильно вирішувати їх.

після курсу Ви зможете:
  1. Встановлювати і конфігурувати GreenPlum;
  2. Розбиратися в архітектурі зберігання даних і доводити свою точку зору про ефективність їх зберігання колегам;
  3. Аналізувати і оптимізувати складні аналітичні запити, вибираючи оптимальний план виконання;
  4. Створювати і відновлювати резервні копії, розширювати кластер GreenPlum.
Курс буде особливо корисний адміністраторам БД і Linux-систем, архітекторам систем, а також розробникам і аналітикам, які хочуть працювати з DWH.

Курс підійде, якщо зараз:
  1. Зміг зайти під postgres без пароля!
  2. Я і адмін, і трошки архітектор
  3. Досвідчений будівельник DWH
[SPOILER = "інформація"]ви дізнаєтеся що таке DWH, СУБД GreenPlum і навчитеся адмініструвати його: налаштовувати ресурсні групи, забезпечувати відмовостійкість сегментів і майстер-ноди, робити балансування даних між нодами і вибирати оптимальні конфігураційні параметри.

на курсі я поділюся знаннями в області сховищ даних, які збирав протягом 10 років.
ми розберемо основи пристрою DWH і заглибимося в GreenPlum — поламаємо і полагодимо його. Поговоримо про архітектуру і способи зберігання даних, оптимізації запитів.

70% курсу — це практичні завдання і самостійні роботи, які допоможуть закріпити вивчений матеріал.

Моя мета — показати, як швидко і точно діагностувати проблеми в адмініструванні GreenPlum, і навчити правильно вирішувати їх.

після курсу Ви зможете:
  1. Встановлювати і конфігурувати GreenPlum;
  2. Розбиратися в архітектурі зберігання даних і доводити свою точку зору про ефективність їх зберігання колегам;
  3. Аналізувати і оптимізувати складні аналітичні запити, вибираючи оптимальний план виконання;
  4. Створювати і відновлювати резервні копії, розширювати кластер GreenPlum.
Курс буде особливо корисний адміністраторам БД і Linux-систем, архітекторам систем, а також розробникам і аналітикам, які хочуть працювати з DWH.

Курс підійде, якщо зараз:
  1. Зміг зайти під postgres без пароля!
  2. Я і адмін, і трошки архітектор
  3. Досвідчений будівельник DWH
[/SPOILER]

https://privatelink.de/?https://slurm.io/green-plum

Угорі