Що нового?

Набір учасників [Слов'янський світ] закони здоров'я. Секрети здоров'я духу і тіла (Ольга Кузьменко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 699 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 26 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Я впевнена, - ви вже жодного разу чули⠀вислів: "всі хвороби від нервів", правда?⁣⁣⠀

І швидше за все, навіть переконувалися в цьому на особистому досвіді.⁣⁣⠀

Про це знає кожен. Адже ми дуже яскраво відчуваємо це підсвідомо.⁣⁣⠀⠀

Але, на жаль , в гонитві за успіхом, - часто розставляємо пріоритети не туди, забуваючи про найголовніше.⁣⁣⠀

А після починається-ходіння по лікарях, здача незліченних непотрібних аналізів і лікування симптомів, ⁣ ⁣ ⠀ а не коренів хвороби.⁣⁣⠀

Реклама говорить нам - " немає часу хворіти, є швидке рішення...", і ми розмінюємо головне на швидкість.⁣...

за 6 тижнів ви дізнаєтеся основні причини захворювань, навчитеся грамотно розбиратися в своєму стані на рівні слів, думок, вчинків, а також регулювати своє здоров'я і здоров'я своїх близьких через дотримання Духовних Законів цього світу.

програма онлайн-курсу

Розділ 1. "Гормональні проблеми-ендокринологія"

Тривалість 1 тиждень
Результати уроків:
Ви дізнаєтеся духовні та психологічні причини появи ендокринних захворювань. А також дізнаєтеся способи подолання цих захворювань.

Розділ 2. "Психічні розлади та онкологія"
Тривалість 1 тиждень
Результати уроків:
Ви дізнаєтеся духовні та психологічні причини появи різних психічних розладів і онкології в житті людини. А також дізнаєтеся способи подолання цих захворювань.

РОЗДІЛ 3. "Інтоксикація, порушення обміну речовин, запалення"

Тривалість 1 тиждень

Результати уроків:

Ви дізнаєтеся духовні та психологічні причини, а також механізми появи інтоксикації і порушення обмінних і запальних процесів в організмі. А також дізнаєтеся способи подолання цих захворювань.

Розділ 4. "Забруднення організму"

Тривалість 1 тиждень

Результати уроків:

Ви дізнаєтеся духовні та психологічні причини "зашлакування" організму і появи таких захворювань, як остеохондроз, артроз, склероз, каменеутворення. А також дізнаєтеся способи подолання цих захворювань.

Розділ 5. "ЗАХВОРЮВАННЯ СЛИЗОВОЇ. Порушення кровообігу "

Тривалість 1 тиждень

Результати уроків:

Ви дізнаєтеся про наслідки порушень духовних законів у взаєминах між близькими, рідними людьми і сексуальними партнерами. А також дізнаєтеся способи, як подолати захворювання, які приходять в результаті цих порушень.

Розділ 6. "Травна СИСТЕМА"

Тривалість 1 тиждень

Результати уроків:

Ви дізнаєтеся про механізм травлення і як на нього впливають наші думки, емоції і вчинки, що призводять до його розладів. Будуть дані способи як перестати ображатися, навчитися прощати і позбудеться від цих захворювань.
48 уроків у записі

6 розділів

https://privatelink.de/?https://kursy.slavmir.tv/kuzmenko_zakoni_zdoroviya_marafon_r

Угорі