на 100% заборонити дитині їсти солодощі практично не здійсненна місія але можна замінити їх на більш безпечні і натуральні!
Як вам така ідея?
Тоді цей гайд-ваша "паличка-виручалочка"
Адже здоров'я безпосередньо залежить від харчування і закладається в дитинстві, як і харчові звички. Склади перевірені: білого рафінованого цукру, транс-жирів, небезпечних харчових добавок-немає!
Також можна подарувати таку добірку родичам, щоб пригощали дитину корисними солодощами.
А ще скоро належить збирати солодкі новорічні подарунки, і ось тут впевнена, ви скажете мені велике спасибі за розбір ласощів!
Зміст в Гайді клікабельний
Розібрано більше 300 товарів
Вказані склад, ціна, відмітка веган/Органік, підсолоджувачі виділені кольором.
Активні посилання на різні магазини і маркетплейси
Модуль від нутрицолога Максимцової Юлії
Про цукор, залежності і головне рекомендації, як злізти з "цукрової голки"!
Плюс 10 бомбических рецептів ласощів, які точно варто приготувати з дітьми. Юля взагалі гуру корисних рецептів
Найважливіші теми розібрані з дитячим та сімейним психологом, психотерапевтом Ольгою Юрасовою
Як сформувати у дітей здорове ставлення до солодощів, як говорити з дитиною на тему солодкого, як вибудовувати відносини з близькими з приводу натуральних альтернатив
Користуйтеся на здоров'я!
Впевнена, Гайд дуже полегшить вам життя і вибір солодких подарунків
Як вам така ідея?
Тоді цей гайд-ваша "паличка-виручалочка"

Адже здоров'я безпосередньо залежить від харчування і закладається в дитинстві, як і харчові звички. Склади перевірені: білого рафінованого цукру, транс-жирів, небезпечних харчових добавок-немає!
Також можна подарувати таку добірку родичам, щоб пригощали дитину корисними солодощами.
А ще скоро належить збирати солодкі новорічні подарунки, і ось тут впевнена, ви скажете мені велике спасибі за розбір ласощів!
Зміст в Гайді клікабельний

Вказані склад, ціна, відмітка веган/Органік, підсолоджувачі виділені кольором.
Активні посилання на різні магазини і маркетплейси

Про цукор, залежності і головне рекомендації, як злізти з "цукрової голки"!
Плюс 10 бомбических рецептів ласощів, які точно варто приготувати з дітьми. Юля взагалі гуру корисних рецептів

Як сформувати у дітей здорове ставлення до солодощів, як говорити з дитиною на тему солодкого, як вибудовувати відносини з близькими з приводу натуральних альтернатив
Користуйтеся на здоров'я!
Впевнена, Гайд дуже полегшить вам життя і вибір солодких подарунків
https://privatelink.de/?https://taplink.cc/katrin_ecotrue/p/b2d322/