Що нового?

Придбаний Соматичні аспекти розладів харчової поведінки у дорослих (Ксенія Соловйова, Дар'я Аверкова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10295 ГРН
Учасників: 0 з 52
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 205.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Ксенія Соловйова, а також Інга Горєлова, Дар'я Аверкова, Євген Шабалін і Антон Русаков

на курсі Ви дізнаєтеся:
  • Що таке РПП і чому відро з морозивом в руках Бріджет Джонс до них не відноситься?
  • як всидіти на двох стільцях, спостерігаючи людину з РПП і ожирінням?
  • чому "метод тарілки" і "середземноморська дієта" не для всіх однаково корисні?
  • який лабораторний моніторинг потрібен пацієнтам з нервовою анорексією, нервовою булімією та патологічним переїданням?
  • як бути з веденням пацієнтів з коморбідними РПП клінічно значущими ускладненнями ожиріння-синдромом обструктивного апное сну, кардіологічними захворюваннями, цукровим діабетом, ортопедичними труднощами, викликаними надмірною вагою?
  • Як вирішувати репродуктивні завдання пацієнток з РПП?
  • Як створити мультидисциплінарну команду і навчити потрібних вузьких фахівців.
програма курсу

Введення в РПП. Термінологія, критерії. Трансдиагностическая модель РПП Fairburn
Ксенія Соловйова

Патофізіологія РПП. Концептуалізація випадку в роботі соматичного лікаря
Ксенія Соловйова
Дар'я Аверкова

Ожиріння і РПП
Ксенія Соловйова
Дар'я Аверкова

Лабораторний моніторинг та обстеження щодо ускладнень. Пацієнти з ожирінням без РПП. Пацієнти з патологічним переїданням
Ксенія Соловйова

Лабораторний моніторинг та обстеження щодо ускладнень. Пацієнти з НА. Пацієнти з НБ
Ксенія Соловйова

Репродуктивні аспекти спостереження пацієнток з обмежувальними РПП
Ксенія Соловйова
Інга Горєлова

Репродуктивні аспекти спостереження пацієнток з РПП і ожирінням, а також з ожирінням без РПП
Ксенія Соловйова
Інга Горєлова

Відновлення живлення. Принцип. Низька прихильність і терапевтична ригідність. Транстеоретична модель змін
Ксенія Соловйова
Антон Русаков
Євген Шабалін

РПП і цукровий діабет. Ведення пацієнтом з РПП, коморбідним СД1 і СД2. РПП і гестаційний цукровий діабет
Ксенія Соловйова

Q & amp; A. створення міждисциплінарної команди
Ксенія Соловйова

https://privatelink.de/?https://doc2docclub.ru/rpp-adults

Угорі