Що нового?

Придбаний [SpaceCool] Чек-лист за мріями "Супер 8" для хлопців (Ірина Голдман)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 144 ГРН
Учасників: 0 з 8
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 18.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

багато хто впевнений, що я живу життям мрії
Це правда! Постійні подорожі по найкрасивіших місцях планети, нові знайомства і повна свобода.

або по-іншому – уявлення про ідеальне життя у кожного своє.! Чи Могла я, дівчинка з Тольятті, дочка вчителя фізики та інженера припустити, що коли-небудь буду жити на Манхеттені?! Ні! Але я точно знала, що хочу цього, мріяла і робила! Я сама створила свою реальність. І кожен з вас може так само.

що таке чек-лист мрії?
Вони допоможуть кожному змінити своє життя! Стати продуктивніше, успішніше, повірити в себе, але головне – зрозуміти чого хочете саме ви.

"Супер 8"
У " Супер 8 "ви знайдете 28 сторінок зі списками бажань, сторінками для їх візуалізації, шкалою досягнення цілей, трекером" я – краще", стіною досягнень, щоб ви нагадали собі про ваші перемоги і повірили в те, що можете більше і чарівні картки з афірмаціями дня.

Інструкція
Коли я сіла записувати відео інструкцію, то думала, що вкладуся в 5-10 хвилин. В результаті вийшов повноцінний мотиваційний вебінар з моїми прикладами з життя.

Доступно
Всі намагалися переконати мене підняти ціну в 2, а то і в 5 разів. Зізнаюся, і я про це думала. Але! Коли я створювала ці чарівні сторінки, у мене було завдання – зробити інструмент, який зможе змінити життя доступним кожному! І я не зверну з цього шляху. Так, я віддаю "своє життя" за ціну чашки кави і пишаюся цим.

ефективно
Кожен лист для вашої самостійної роботи побудований максимально логічно і структуровано. Там є все, щоб стати щасливим і нарешті змінити своє життя! Я тестувала їх на собі і друзях.

як це працює?
Це набір з 28 сторінок практичних матеріалів для самостійно роботи, планування і самоаналізу, за допомогою яких можна ставити цілі, планувати свій день, розбиратися в собі і змінювати своє життя.

що входить в набір?
Відразу після оплати ви отримаєте на пошту посилання на скачування чек-листа і посилання на відео-інструкцію по роботі з ним.

https://s107.skladchina-ua.com/threads/spacecool-chek-list-po-mechtam-super-8-dlja-devushek-ira-goldman.188503/

Угорі