Тривалість курсу-мінімум рік.
що нас чекає?
1 насичене інформацією заняття в тиждень і домашні завдання;
чат з питаннями і відповідями.
Ніяких тарифів не буде. Тільки групова робота.
в курсі передбачено 4 блоки:
- загальний вступний БЛОК-фізіологія, біохімія, цитологія, принципи терапії.
- елементи 1й групи-макроелементи. (Кальцій, магній, натрій, калій, фосфор).
- елементи 2й групи-мікроелементи. (Селен, йод, залізо, мідь, цинк, кобальт, кремній, молібден, літій, рубідій).
- елементи 3й групи-токсичні метали.
- можливо, за бажанням тих, хто доживе до кінця курсу, можемо розглянути можливість проведення п'ятого блоку.
буде одне заняття на тиждень, але не швиденько поговорили і все, а будемо спокійно і детально обговорювати тему, щоб мені було зрозуміло, що ви все зрозуміли.
Раз на тиждень-це швидкість, зручна для всіх, в тому числі тих, хто сильно завантажений.
Я постараюся зробити так, щоб за кількістю і якістю інформації все вижили. Постараюся давати всю основну інформацію на занятті, щоб вам не довелося самостійно аналізувати занадто багато джерел. Допитливі уми, звичайно, можуть багато аналізувати.
Важливо вчитися контролю, розбору аналізів, спостереженням за динамікою. Якщо ви не хочете робити спектральний аналіз волосся, Ваше право. Але навіщо тоді вам йти на курс? Я постараюся домовитися з лабораторією клініки МНС про спеціальну ціну для нас. Клініка приймає волосся поштою з усього світу.
Всі питання в процесі навчання повинні задаватися з позиції: "я щось зробив, чи правильно я зробив? Я щось зрозумів, чи правильно я зрозумів?"
Питання з серії" Я нічого не зрозумів " не приймаються.
Раз на тиждень-це швидкість, зручна для всіх, в тому числі тих, хто сильно завантажений.
Я постараюся зробити так, щоб за кількістю і якістю інформації все вижили. Постараюся давати всю основну інформацію на занятті, щоб вам не довелося самостійно аналізувати занадто багато джерел. Допитливі уми, звичайно, можуть багато аналізувати.
Важливо вчитися контролю, розбору аналізів, спостереженням за динамікою. Якщо ви не хочете робити спектральний аналіз волосся, Ваше право. Але навіщо тоді вам йти на курс? Я постараюся домовитися з лабораторією клініки МНС про спеціальну ціну для нас. Клініка приймає волосся поштою з усього світу.
Всі питання в процесі навчання повинні задаватися з позиції: "я щось зробив, чи правильно я зробив? Я щось зрозумів, чи правильно я зрозумів?"
Питання з серії" Я нічого не зрозумів " не приймаються.
- обіцянок;
- академічну програму;
- расчасовку;
- детальний план занять;
- сертифікат;
- присвоєння кваліфікації.
У моєму курсі можуть бути величезні відступи від теми в будь-який час. СЮДИ ЙДУТЬ ЗА ІНФОРМАЦІЄЮ.
https://privatelink.de/?https://m.vk.com/semkoschool?own=1#wall