Що нового?

Набір учасників Співзалежність і співзалежні відносини (Ганна Осадча)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 548 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 47.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Як зрозуміти, що ви потрапили в співзалежність?

отже, вам потрібен цей вебінар, якщо..
коли у вас зав'язуються стосунки, ви йдете в них "з головою"
Починаєте випускати з уваги інші важливі речі: роботу, саморозвиток, творчість. Забуваєте про свої власні потреби. Відносини затьмарюють все

для вас катастрофічно важлива кожна дрібниця, що відбувається у відносинах з чоловіком
Як він на вас подивився, що він сказав або не сказав і т.д. коли його немає поруч, ви нескінченно перемелюєте в своєму розумі ці речі, намагаючись зрозуміти, що між вами відбувається, замість того, щоб повністю відволіктися і займатися своїми справами. Часто хочеться зателефонувати йому або написати

вам некомфортно перебувати, На самоті, наодинці з собою

Зі своїми подругами ви найбільше хочете обговорювати ваші стосунки з чоловіком

Це найцікавіша для вас тема, на тлі якої все інше здається не дуже важливим. Вам цікава думка подруг, їх поради та підтримка

ви важко переносите розставання і сварки
Начебто невеликі неприємності у відносинах сильно вибивають вас з колії. Якщо ви не в стосунках, цей біль від минулих розставань змушує вас уникати нових відносин. Через це ви ведете себе закрито, щоб знову не впасти в залежність

ви часто відчуваєте ревнощі,коли бачите, що ваш чоловік спілкується з іншими жінками
Ви часто боїтеся, що він може від вас піти, і ви залишитеся одна

З чого складається вебінар?
1. Розбираємо на прикладах, звідки береться залежність
Як відносини з батьками і відносини батьків між собою закладають в людині схильність до співзалежності? Історії людей, які вийшли з співзалежності за допомогою роботи над собою

2. Практика по виходу з співзалежності

3. Техніка:"як визначитися зі своїми бажаннями і зрозуміти хто я і що я хочу"
Техніка дозволяє краще зрозуміти себе, свої почуття і потреби, і як наслідок — відчувати більше впевненості в собі

4. Техніки рекомендації для самостійного застосування
Практики дозволять вам поступово прийти до стану самодостатності і впевненості в собі після вебінару
https://privatelink.de/?http://annaosadchaya.ru/sozavisimost

Угорі