Що нового?

Придбаний Співзалежність. Як звільнити іншого і звільнитися самому (Олександра Алексєєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 916 ГРН
Учасників: 0 з 32
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 29.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

співзалежність - спочатку цей термін прийшов з психотерапії залежної поведінки, а потім поширився більш широко, так як було помічено, що той же патерн поведінки відзначається не тільки у випадках наркоманії або алкоголізму одного з партнерів, але і в інших відносинах

Люди, які страждають співзалежністю:
  • не завершили процес сепарації,
  • мають низьку самооцінку
  • у відносинах тягнуть все на собі
  • страждають від недооціненості і незадоволеності в житті
  • не можуть нічого довірити своєму партнерові
  • терплять образи, побої, неповажне ставлення до себе, порушення кордонів і взаємних домовленостей
  • роками тягнуть свого партнера, будучи головним спонсором його невирішених проблем і слабкостей
  • живуть не своїм життям, а життям інших людей – батьків, партнера, дітей, друзів
  • не вміють відстоювати свої кордони і порушують межі інших
  • вони страждають від тяги до тотального контролю
  • недовіри до іншого
  • високої тривожності
  • знецінення себе та інших
  • провокують і підтримують гірші нахили в своїх партнерах: алкоголізм, наркоманію, особисту безвідповідальність, плекають в оточуючих вивчену безпорадність
це призводить до:
  • нещасливого особистого життя
  • вічної незадоволеності собою та іншими
  • відмови від самореалізації, власних проектів
  • депресії
  • підвищеної тривожності
  • тузі і апатії
на вебінарі я детально розповім:
  • про коріння співзалежності
  • про те, як виходити з її лещат
  • як змінювати відносини з іншими таким чином, щоб вирощувати їх відповідальність, повагу до вас, здатність самостійно вирішувати власні проблеми.
  • Як бути, якщо ви живете з алкоголіком, наркоманом, людиною, що живе за ваш рахунок. Опишу докладний алгоритм взаємодії в даних ситуаціях, спрямованого на їх зменшення і усунення.
Я психолог, гештальт-терапевт, з настільки щільною практикою, що в цьому році я вирішила розширити свої межі і ділитися своїми знаннями онлайн.

Я щаслива людина, успішна у своїй професії, особистому житті, дружбі і все тому, що свого часу я повністю пройшла і завершила ті процеси, про які тепер розповідаю вам.

Свою базову психологічну освіту я отримала в Санкт-Петербурзькому державному університеті, факультет психології, рік закінчення 2005
https://privatelink.de/?https://chanceforchange.ru/vebinar-sozavisimost/

Угорі