"Не реви, ти ж хлопчик", " що ти, не мужик,чи що?", "справжній чоловік повинен нормально заробляти". "Повинен", "зобов'язаний", "треба" – все частіше до мене на консультації, очні та онлайн, приходять чоловіки, придавлені цим тягарем загальних очікувань, а заодно – і порівняннями з горезвісним "сином маминої подруги".
суспільство диктує чоловікам, якими вони повинні бути, чого хотіти і до чого прагнути; яким повинен бути їх дохід, а який – жінка поруч з ними. І чоловіки в більшості своїй старанно тягнуть цю лямку, поки раптом одного разу не розуміють, що більше не "вивозять" і взагалі – живуть якесь не своє життя. Але прислухатися до своїх бажань і розбиратися, чого вони хочуть насправді, що зробило б їх по-справжньому щасливими, не вміють.
у жінок в голові теж каша: суспільство диктує і їм теж, яким повинен бути чоловік поруч з ними. Звідси всі ці" він зобов'язаний повністю мене забезпечувати"," чоловік – за своєю природою добувач"," він мені подобається, мені з ним добре, але що скажуть подруги/мама " і прагнення зав'язувати стосунки ні з тими, хто дійсно подобається, а з тими, хто відповідає якимось міфічним критеріям.
Про спроби виростити з сина "справжнього чоловіка" я взагалі мовчу ...
Загалом, дорогі мої, здається, пора розставити всі крапки над i. цим ми з вами і займемося 23 лютого в 19:30 (за московським часом) на нашій зустрічі ""справжній чоловік": велика розмова для чоловіків і жінок".
Приходьте, якщо ви чоловік і:
— ви розумієте, що вас не влаштовує ваше життя.
- Ви втомилися прагнути до нав'язаних вам цілей.
- У вас не виходить реалізуватися в тому, що подобається саме вам.
- У вас є інші питання, які нікому задати і ні з ким обговорити.
Дорогі жінки-Приходьте і ви теж, якщо хочете:
– зрозуміти, чого справедливо чекати від партнера, а чого-ні.
- Розібратися в" чоловічій логіці " і вчинках.
- Позбутися стереотипних уявлень і вибирати тих партнерів, які дійсно подобаються і підходять саме вам.
https://privatelink.de/?https://labkovskiy.ru/event/publichnaya-onlajn-konsultatsiya-nastoyashhij-muzhchina-bolshoj-razgovor-dlya-muzhchin-i-zhenshhin-23-02-2022/