Що нового?

Придбаний Стародавні секрети ба цзи (Joey Yap)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2978 ГРН
Учасників: 0 з 24
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 129 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Однією з головних проблем 9-го періоду є те, що все більше людей зазнають фінансових проблем, невдоволення, самотності, душевного розладу та депресії.

Світ ніколи не повернеться до того, яким він був раніше. У цей час нестабільності, хаосу та економічних спадів ви можете або втратити свій шлях, або вирішити, що ви архітектор свого життя - що ви контролюєте свою долю.

Найкращий спосіб-інвестувати в себе-щоб захиститися від мінливості зовнішнього світу та забезпечити, щоб незалежно від того, що відбувається навколо вас, ви залишалися спокійними, зосередженими, реалізованими та успішними - для цього вам потрібні конкретні інструменти та стратегії.

ANCIENT bazi SECRETS, не схожа ні на одну іншу програму на планеті - це фірмовий Захід Іверсона Лі, тому що в ній закладена глибина методів трансформації життя і самоперетворення, підкріплених основами стародавньої астрології Бацзи.

Ця фірмова програма-не просто навчання тому, що потрібно робити, щоб домогтися успіху, ВОНА про те, як стати кращою і прогресивнішою, більш високовібраційною, автентичною версією себе, щоб ви могли випробувати щастя, задоволення, пристрасть і з'єднатися зі своєю кінцевою метою.

Нижче наведено деякі основні моменти:
1. Внутрішнє самовладання
Ви дізнаєтеся про метод "переривання шаблону Ба цзи" для усунення тривоги і відкладень, які заважають нам досягти щастя.

2. 7 альтернативних напрямків долі
Ви дізнаєтеся, що у нас є до 7 альтернативних напрямків, які ми можемо вибрати, щоб створити іншу долю.

3. ПРОБУДІТЬ своє насіння величі
Ви дізнаєтеся про нашу психологію і вроджену велич, використовуючи Палац життя і зачаття в нашому Ба цзи.

4. Відкрийте ЗАНОВО свою життєву мету і щастя
Ви дізнаєтеся, як переналаштувати свою енергію на щастя і заново відкрити свою життєву мету за допомогою Ба Цзи.

5. БА цзи, що захищають від рецесії
Ви дізнаєтеся, як вирішити приховану проблему багатства у вашій Ба Цзи.

6. Активізація ЗДОРОВ'Я та енергії за допомогою БАЦЗИ
Зрозумійте внутрішній механізм запуску енергетичних потоків вашого тіла, використовуючи "тригерні точки Здоров'я Ба Цзи".

7. Секрети створення удачі
Ви дізнаєтеся, як використовувати Ба Цзи для відновлення своєї переваги.

Відродження давньої мудрості

Ми розповімо про безліч стародавніх секретних технік, таких як Палац життя і палац зачаття, п'ять найпотужніших допоміжних зірок Шен Ша Ба Цзи, метод зміщення палацу для отримання несправедливого переваги і просунутий аналіз п'яти елементів.

Це те, що повинні вміти робити всі студенти ба цзи, щоб завершити своє прагнення до правильного аналізу діаграми. Це те, що для багатьох людей є відсутньою ланкою. Настав час, коли ви можете це зробити.

Бонус маніфест благополуччя ЦИ мень 2023
Детальні інструкція по маніфестації благополуччя за допомогою ци мень в 2023 році

Бонус П'ять переможних кроків, шах і мат в рік Водного Кролика (2023)

поговорю про дуже унікальну програму. Я буду аналізувати 2023 рік. І що ми називаємо "шах і мат"? Переможні кроки. Я дам всі інструменти і впевненість, знання, чого уникати.
  • глибокий аналіз карти ба цзи на 2023 рік
  • 5 потужних переможних ходів, які можна зробити в 2023 році
  • прибуткові кар'єра і бізнес в 2023 році
  • речі, яких варто уникати у 2023 році
звичайно, за перемоги, за стратегічну частину відповідає Ци мень, так що саме його ми будемо використовувати на цьому занятті для успіху в 2023 році.

Бонус аналіз спорідненої душі за допомогою ба цзи
Тут і про картину в цілому, і про образ, і як дізнатися, чи виявили ви його. Це те, що ви можете дізнатися, як частина бонусу. Я знаю, що багато людей зацікавлені в цьому, люди просили мене це зробити. І тому я вирішив не продавати це, а включити цю частину в бонусну програму.
  • відкрийте схему спорідненої душі
  • Збільште енергію привабливості без квітки Персика
  • таймінг для нових відносин
  • перестроювання і зміцнення нових відносин
Я не вчив цього раніше, це буде перший раз. Якщо ви хочете навчитися робити цю частину, це чудовий бонус для вас, для ваших стосунків.

Він підходить як для одиноких, так і для вже заміжніх, так як використання елемента спорідненої душі в карті здатне поліпшити вже існуючі відносини.

Склад комплекту:
  • "стародавні секрети ба цзи" 2-х денний майстер-клас 10-11 грудня 2022
  • Бонус 1: семінар: "5 переможних кроків, шах і мат в рік Водного Кролика (2023)"
  • Бонус 2: семінар "аналіз спорідненої душі за допомогою ба цзи"
  • Бонус 3: маніфест добробуту ци Мен 2023 грудень 2022
https://privatelink.de/?https://fengshui-course.ru/secrets-bz/

Угорі