Стратегія на другу половину 2022 року та підготовка до 2023.
мета вебінару - створити фундамент і поштовх, який дасть вам сили і опору впоратися з 2023 роком
2022 рік схожий на"американські гірки". Коли ви думаєте, що одна петля Закінчилася, вас чекає інша - несподіваніше, вище, страшніше.
Це те, про що я попереджала на "астропрогнозі-2022". Тоді я давала вам прогнози, поради, практичні рекомендації, покликані згладити негатив. Так ми подолали середину року. Але "гірки" ще не закінчені!
Це складний час для всього світу, багато хто вже втомилися, зневірилися і збилися зі шляху. Тому я прийняла рішення провести вебінар, який дав би кожному стимул, стратегію на другу половину 2022 року і підготував до 2023.
Чому важливо вже зараз говорити про 2023 рік?
Він теж буде нелегким! Готуватися варто заздалегідь, адже з настанням лютого 2023 вже буде пізно. Більше того, те, як ми завершимо другу половину 2022 року, значною мірою визначить наш 2023 рік загалом.
на вебінарі ви дізнаєтеся:
які енергії будуть впливати на ваші 12 знаків тварин;
Які ідеї варто реалізувати і чого Вам слід уникати, будь-що-будь останні 5 місяців;
Контрольний список питань для підготовки до 2023 року;
10 індикаторів, слідуючи яким можна зменшити вплив негативних енергій 2023;
Як підтримати рівновагу в темний час для світу;
Кому буде корисний вебінар
Тим, хто відчуває втому, розгубленість, страх за майбутнє, хто не розуміє, як жити далі;
Тим, хто хоче мати зрозумілий план дій на залишок року (до лютого 2023);
Якщо 2022 рік складається для вас невдало, то настав час змінити ситуацію;
Якщо досі все йшло вдало, і ви хочете завершити 2022 рік на хорошій ноті;
Працюючим, тимчасово безробітним, фахівцям, хто хоче розуміти найближчі перспективи;
Власникам бізнесу або підприємцям-початківцям, які шукають нові ідеї та напрямки;
В останні місяці 2022 року нам належить зробити і дізнатися ще дуже багато! Гідне завершення цього року і передбачуваний початок 2023 може згладити негатив початку. Якщо ви готові скористатися моїми знаннями і створити свій план дій, то відвідати цей вебінар просто необхідно!
https://privatelink.de/?https://onikolaeva.com/index.php?route=product/material&path=72&material_id=7132