Що нового?

Придбаний [[Stop translating] функціональна граматика 2.0 (Дмитро Кисельов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4743 ГРН
Учасників: 0 з 108
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 45.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
8 тижнів 30 хвилин в День Онлайн

Коучингова програма, після якої ти зможеш будувати правильні англійські фрази. Будувати їх з будь-якої думки, яка прийшла тобі в голову.

Курс для тих, хто хоче:
  • перестати плутатися в часах англійського дієслова
  • припинити сумніватися в правильності своїх фраз і тому боятися сказати щось вголос
  • точно знати чому тут do, там was, он там has been, а driving не може бути після can
  • припинити ввергати співрозмовників в шок чисто російськими I will can, he is work, we can did not come.
Курс не підійде тим, хто:
  • хоче знати назви часів та інші терміни більше, ніж вміти користуватися ними для вираження своїх думок
  • вірить в "секретні методи секретних спецслужб" і завантаження англійської в мозок за допомогою супер-методик
  • точно знає, що"англійська - це серйозно і ось так викладати мову не правильно"
у мене довго просили" ламповий " курс без поспіху і дикого темпу - ось він. Спокійна музика, чашка з улюбленим напоєм, влаштувалися зручніше... і спокійно і вдумливо досліджуємо логіку нової мови. І способи перекласти в неї думки мови рідної.

Формат навчання:
Три рази на тиждень у нас прямі ефіри. На ефірі все буде в точності як на вступному курсі: розбір нового матеріалу + завдання . Починаючи з другого ефіру, до нового матеріалу додається розбір попереднього уроку.

Вникаєш в тему. Робиш текстове завдання. У режимі реального часу отримуєш відповіді на свої питання.

Ідея всіх завдань-вміння перетворювати Російські думки в англійські пропозиції. Ми не будемо вчитися перекладати з англійської на російську. Всі трансформації йдуть в одну сторону Російська-Англійська. Так, як це відбувається в твоїй голові, коли ти намагаєшся щось сказати на мові Шекспіра.

Якщо все робити точно за технологією, то до кінця програми у тебе не залишиться сліпих зон - blind spots - на території всієї англійської граматики. Ок, не ПРЯМ всієї, але всієї, яка використовується в повсякденному житті.

програма
1 тиждень
Як влаштована Англійська. Движок, зміни форм слова і всі будівельні ліси.
2 тиждень
Я роблю. Сусіди, карантин і комарині укуси.
3 тиждень
Я зробив. Паролі, прогули, причини.
4 тиждень
Я зроблю. Політ на марс та інші гаджети.
5 тиждень
Я робив і робити буду або збігів не буває.
6 тиждень
Одним можна, а іншим ні. Чому світ так несправедливий.
7 тиждень
Немає неможливого, є надзвичайно малоймовірне.
8 тиждень
Якби я відразу потрапив на курс Діми, вже давно б говорив англійською).
9 тиждень
Секретний бонус. Сам не знаю який.

https://privatelink.de/?https://stoptranslating.online/gs

Угорі