Що нового?

Придбаний Створення додатків для Android з нуля (Михайло Русаков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2342 ГРН
Учасників: 0 з 53
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 46 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

що стосується Android, то у мене все життя були смартфони і Планшети тільки на цій ОС, так як я суб'єктивно вважаю її кращою системою для мобільних пристроїв.

своє перше серйозне додаток на Android написав десь 4 роки тому. переді мною постало завдання створити додаток, який мені дозволить зручно контролювати витрати. Справа в тому, що ще з 2009-го року я веду всю свою особисту бухгалтерію: скільки витратив на продукти, скільки на бензин, скільки на метро, скільки на одяг і так далі. Кожен свій витрата я записую в свою систему, яку я написав сам, і оформив у вигляді сервісу в Інтернеті. Але проблема полягає в тому, що за день я можу зробити безліч покупок, і, як наслідок, прийшовши додому і додаючи щось в свою систему, я можу просто забути щось додати, а потім гроші на рахунках або в гаманці не збігаються з даними в моїй системі. Тому постало питання про те, щоб створити мобільний додаток для Android, в яке я б міг додавати витрати відразу після здійснення покупки, а потім при наявності доступу до Інтернету, відбувалася б синхронізація з даними на сервері. У підсумку, і в додатку, і в онлайн-версії, дані Б збігалися. Власне, цей додаток я і зробив.

далі я його вдосконалив.справа в тому, що в магазинах я майже завжди розплачуюся банківською картою, і мені на телефон приходить SMS з сумою покупки і додатковою інформацією про те, де був здійснений платіж. Моє додаток це SMS перехоплює, парсит і автоматично додає інформацію до витрат або доходів. Тобто тепер я додаю свої витрати лише зрідка, коли здійснюю покупку в якомусь новому магазині, а в інших же випадках все відбувається автоматично.

Безумовно, це далеко не єдиний додаток. Там було багато тренувальних додатків, де я тестував різні можливості, був додаток, що дозволяє контролювати час роботи за комп'ютером, щоб я робив перерви для очей, були й інші програми, які я використовую в моєму особистому житті і в роботі.

Загалом, досвід в цій сфері у мене накопичився дуже пристойний.

https://privatelink.de/?https://srs.myrusakov.ru/android

Угорі