Що нового?

Набір учасників [Subretion] силовий потенціал (Наталія Зайцева, Ірина Остапук)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2684 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 99.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Проект Subretion – це квінтесенція всіх наявних напрацювань. В першу чергу, Subretion-це можливість допомогти самому собі, своїм рідним, дітям і близьким. Вивчаючи свій власний внутрішній світ, перепрошиваючи своє програмне забезпечення і досліджуючи суб'єктивну реальність стає можливим мати доступ до нової інформації, до нового життя і нової реальності.
Команда Subretion

Наталія Зайцева
Володимир Зайцев
– інформаційно-технічна сила проекту. Відповідальний за всю технічну оснащеність, зв'язок з громадськістю та налагодження економічних зв'язків. Фінансова грамотність проекту.

Олександр Зайцев – відповідальний за просування соцмереж, створення фільмів, збір і аналіз отриманих даних (відгуків, коментарів) і оформлення відеофільмів про роботу.

Ірина Зайцева -прес-секретар, директор зі зв'язків з громадськістю. Займається просуванням соцмереж, спілкуванням з людьми, відповідями на питання по підключенню і обробці даних.

Ірина Остапук - ведучий інфодайвер. Після курсу "омолодження" приєдналася до проекту, почала активно тренуватися і показувати відмінні результати по психотехнікам.

Анна Комарова
– стажер-інфодайвер. Ведуча клубів з інфодайвінгу, відмінно розбирається в лікарських травах, способах вилікувати тілесні хвороби за допомогою фітотерапії, в екології харчування. Пройшла методи Коміссарова і Броннікова, Доктора перепілку, різні види гіпнозів, вьюінг, і Травництво у Олени Наумовой.

Євген Волков
- психолог, трансформаційний тренер, фахівець з виходу з внутрішньої кризи. Має міжнародний диплом з процесуально-орієнтованої психології (Цюріх), сертифікат коуч-тренера за програмою Spiritual Option, тренер ПЕАТ. Сертифікати практика ThetaHealing. Диплом школи Космоенергетики.

Допомагає тим, хто опинився в глухому куті, у внутрішній кризі. Хто втратив згоду з самим собою. Хто втратив сенс і інтерес до життя. Хто не знає, що робити, як бути.

"Порожнеча в житті, не знаю, чого хочу, не знаю, як далі жити. Сім'я розвалюється, друзі не хочуть спілкуватися. Криза віку, апатія, нічого не добився, немає сім'ї, немає кар'єри. Все погано, і навіщо тільки народився на цей світ?"- якщо вас турбують ці питання-сміливо звертайтеся до Євгена.

Артур Нікітенко
– інженер, програміст, Системний адміністратор, Розробник. Будь-які технічні або програмні питання вирішує швидко і якісно. Ну майже.

Дмитро Зайцев
– інженер, програміст, геймдизайнер. Розробка мобільного додатку, практик в інтерактивній формі.

https://privatelink.de/?https://subretion.com/course/210

Угорі