Що нового?

Придбаний Сучасне ажурне в'язання. Рельєфні килими (Оксана Лісова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 637 ГРН
Учасників: 7 з 14
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 47.3 ГРН
14%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Современное ажурное вязание. Рельефные ковры (Оксана Лисова)

Про товар

Бажання створити своїми руками щось ексклюзивне і прекрасне штовхає майстринь в цікаве "пригода" — в'язання килима. І не простого, а рельєфного, пов'язаного гачком зі звичайного шнура!

Стильна прикраса будь-якого інтер'єру і тренажер для рук і інтелекту майстра!

Неймовірно складні візуально, рельєфні килими далеко не такі страшні у виготовленні: в'язати такий виріб зовсім не важко. Впорається навіть початківець! Освоївши прості елементи в'язання гачком-повітряні петлі, стовпчики з накидами і т. п. і маючи бажання навчитися чомусь новому, Ви зможете зв'язати будь-рельєфний килим, а з часом навчитеся змінювати візерунок на свій розсуд і навіть придумувати власні дизайни! Зробіть ваш інтер'єр неповторним з килимами ручної роботи, які ви зв'яжете самостійно!

Яскравий тренд останнього часу-розкішні килими ручної роботи, зв'язані гачком з шнура. А тепер не просто килими, і навіть не тільки ажурні килими, але килими рельєфні, багатоярусні, з опуклим об'ємним малюнком!

У книзі чудовий російський майстер і блогер Оксана Лісова доступно і докладно розповідає про особливості техніки в'язання рельєфів.

Ви дізнаєтеся:
  • як вибрати відповідний шнур і підібрати до нього правильний гачок
  • як читати схеми та працювати з текстовими описами
  • у чому особливості в'язання рельєфних килимів
  • як блокувати готовий виріб і доглядати за ним
Майстер-класи, представлені в книзі, супроводжуються докладними текстовими описами, наочними схемами і відеоуроками, на які можна перейти по QR-кодами прямо зі сторінок книги. Тому процес навчання доставить вам справжнє задоволення!

Об'єм: 192 стор.

https://eksmo.ru/book/sovremennoe-azhurnoe-vyazanie-relefnye-kovry-ITD1304402/

Останнє редагування модератором:
-
Здравствуйте! Подскажите, я первый раз - только зарегистрировалась. Хотела бы приобрести эту книгу. Цена покупки? Это цена книги или внесок? Это 47 гривен или 637? Спасибо. Еще не совсем поняла как оплатить. Наверно через моно банк. Я нахожусь в Украине , у меня есть украинские карточки. Спасибо.

Останнє редагування модератором:

Квітка

Модератор
Команда форуму
-
Здравствуйте! Подскажите, я первый раз - только зарегистрировалась. Хотела бы приобрести эту книгу. Цена покупки? Это цена книги или внесок? Это 47 гривен или 637? Спасибо. Еще не совсем поняла как оплатить. Наверно через моно банк. Я нахожусь в Украине , у меня есть украинские карточки. Спасибо.
Здравствуйте! зайдите в реквизиты. внесок 47 грн. У нас 99% процентов платежей через украинские карточки.

Угорі