В результаті навчання Ви
- Підвищіть власну ефективність як туриста
- зможете більш впевнено приймати рішення в ситуаціях з високим ступенем невизначеності в туристських походах
- Навчіться виявляти проблемні зони в управлінні туристської групи
відгуки випускників школи підготовки інструкторів очної форми навчання
Після 3-х місяців навчання випускники школи висловили свої враження про навчання в школі, заповнивши спеціально підготовлену анкету.
Більшість оцінили рівень організації школи підготовки інструкторів на "відмінно". Слухачам сподобалося, що викладачі практики, дуже корисно послухати і зрозуміти матеріал на реальних прикладах.
Особливо запам'яталися лекції з долікарської допомоги та орієнтування, а також Скельне тренування з відпрацюванням навичок використання гірського спорядження та практичні заняття зі складання спортивних категорійних маршрутів.
Учасниками було висловлено побажання проводити ще більше практичних занять та урізноманітнити географію навчально-тренувальних походів.
Марія Бокова, випускниця школи: "спасибі Сергію ліпіну і Кирилу Куцебіну за організацію школи підготовки інструкторів, за чудових викладачів і прекрасні лекції, на них я дізналася багато цікавої інформації для себе!".
Ірина Томшина, випускниця школи: "за три з невеликим місяці я дізналася багато нового і цікавого. І ще дуже багато належить дізнатися в майбутньому. Познайомилася з чудовими людьми. Переді мною відкрився ще один новий горизонт. На 2018 рік великі і амбітні плани. Я вірю, у мене все вийде!!!".
ОНЛАЙН ФОРМА навчання (Дистанційно)
вартість навчання:
- вартість теоретичного курсу - 5 400 рублів за весь період навчання.
- вартість практичного курсу – в залежності від обраного походу. Можна пройти підсумковий навчально-тренувальний похід як самостійно зі своєю командою (повинен бути категорійним і офіційно зареєстрованим в МКК), так і стати учасником одного із запропонованих нашим турклубом походів (знижка на участь в них 20-30% від основної вартості). Допускається участь в декількох видах туризму, які будуть відображені в посвідченні.
відгуки випускників школи підготовки інструкторів онлайн форми навчання
В'ячеслав Пронюшкін, випускник школи: "сподобалися викладачі, лекції. Добре ставлення адміністрації школи, завжди йдуть назустріч. На подив, абсолютно всі викладачі і теми опинилися на висоті. Навіть коли майбутня лекція не обіцяла, на перший погляд, якогось вкрай високого інтересу, все проводилося просто чудово. Теми-відмінно, лектори-шість балів".
Наталія Шепелєва, випускниця школи: "Велике спасибі клубу спортивних подорожей" супутник " за цікаві онлайн-лекції! Дуже здорово що їх проводили люди з великим досвідом у сфері туризму. Спасибі, що швидко приходили відповіді на всі мої запитання, і здорово що розібрали всі помилки в підсумковій контрольній роботі. Особливо сподобалися лекції з медицини Петірщева а.в., лекції про проведення походів з дітьми і про небезпеки в горах Балтабаева Е. Б., а також огляд спорядження для сходження на Ельбрус Бакакіна П.".
https://privatelink.de/?https://ksp96.ru/shkola_podgotovki_instruktorov/