Що нового?

Набір учасників Світ Жіночої йоги (Катерина Фірсова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5478 ГРН
Учасників: 0 з 62
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 91.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

що ти отримаєш на курсі:
Ти отримаєш рецепт жіночого здоров'я, краси, стану, який залишиться з тобою на все життя!
  • знаючи природу жіночого тіла і грамотно підбираючи потрібну практику ти будеш красивою, гнучкою, збалансованою і здоровою в будь-якому віці.
  • на курсі ти дізнаєшся як вирівняти свій стан за 5 хвилин з тривожного в спокійне і розслаблене. Як за допомогою не складних практик зробити своє тіло ще більш жіночним, голос м'яким, а ходу легкої і граціозною.
чому жінки вибирають мої практики:
На жіночій йозі зі мною завжди аншлаг. Жінки хочуть потрапити до мене на заняття, тому що отримують після практики шикарні результати.

Вони розслабляються, стають більш жіночними, налагоджують своє здоров'я, вирівнюють цикл, і це тільки мала частина результатів, про які мені постійно говорять жінки.

на курсі я буду передавати тобі свою методику Жіночої йоги і щедро ділитися всіма своїми напрацюваннями в цій сфері.
Практики курсу:
  • жіноча йога
  • дихальні практики
  • звучання і медитації
  • сакральні жіночі практики
Для кого підходить курс:
  • Якщо ви працюєте з жінками, ведете будь-які заняття, то вам на курс! Це підвищить вашу кваліфікацію.
  • Якщо ви хочете почати вести практики для жінок, але поки не маєте досвіду, то вам на курс!
  • Якщо ви хочете просто для себе отримати корисні знання, розібратися в практиці Жіночої йоги і займатися вдома, то вам на курс!
модулі курсу:
  1. База
    Ви освоїте правильне дихання в практиці Жіночої йоги.
    Розберетеся з відбудовою кожної пози, з яких складається практика.
    Ваші заняття стануть ще більш ефективними.
  2. перші кроки
    Ви відчуєте свої м'язи тазового дна і навчитеся з ними працювати.
    Отримайте конкретні рецепти жіночого здоров'я і почнете застосовувати їх у своєму житті.
    Дізнаєтеся як за допомогою балансів вирівняти своє тіло і заспокоїти нервову систему.
  3. жіночий цикл
    Ви дізнаєтеся секрети здорового менструального циклу.
    Навчіться жити без болю в ці дні і не тільки.
    Отримайте ідеальну практику йоги в жіночі дні.
    Дізнаєтеся, що можна робити з турботою про своє здоров'я, а чого краще не робити.
  4. Чакрова система
    Ви познайомитеся ближче зі своїми чакрами і зрозумієте, як застосовувати ці знання в житті.
    Навчіться створювати свій стан через усвідомлені рухи тіла, через Чакрове дихання і звучання.
  5. творимо разом
    Ви дізнаєтеся як з'єднувати різні техніки в жіночій йозі, щоб ваша практика стала більш цікавою і різноманітною.
    Навчіться створювати красиві зв'язки (віньяси)
  6. секрети майстра
    Ви навчитеся грамотно вибудовувати свою практику, створюючи ідеальне заняття під конкретне завдання.
    Отримайте робочі схеми для складання уроків і зможете вирішувати будь-які завдання за допомогою тих практик, які дізнаєтеся на курсі.
https://privatelink.de/?https://firsovaclub.mentora.pro/onlajn-kurs-mir-zhenskoj-jogi/

Угорі