що ти отримаєш на курсі:
Ти отримаєш рецепт жіночого здоров'я, краси, стану, який залишиться з тобою на все життя!
- знаючи природу жіночого тіла і грамотно підбираючи потрібну практику ти будеш красивою, гнучкою, збалансованою і здоровою в будь-якому віці.
- на курсі ти дізнаєшся як вирівняти свій стан за 5 хвилин з тривожного в спокійне і розслаблене. Як за допомогою не складних практик зробити своє тіло ще більш жіночним, голос м'яким, а ходу легкої і граціозною.
На жіночій йозі зі мною завжди аншлаг. Жінки хочуть потрапити до мене на заняття, тому що отримують після практики шикарні результати.
Вони розслабляються, стають більш жіночними, налагоджують своє здоров'я, вирівнюють цикл, і це тільки мала частина результатів, про які мені постійно говорять жінки.
на курсі я буду передавати тобі свою методику Жіночої йоги і щедро ділитися всіма своїми напрацюваннями в цій сфері.
Практики курсу:
- жіноча йога
- дихальні практики
- звучання і медитації
- сакральні жіночі практики
- Якщо ви працюєте з жінками, ведете будь-які заняття, то вам на курс! Це підвищить вашу кваліфікацію.
- Якщо ви хочете почати вести практики для жінок, але поки не маєте досвіду, то вам на курс!
- Якщо ви хочете просто для себе отримати корисні знання, розібратися в практиці Жіночої йоги і займатися вдома, то вам на курс!
- База
Ви освоїте правильне дихання в практиці Жіночої йоги.
Розберетеся з відбудовою кожної пози, з яких складається практика.
Ваші заняття стануть ще більш ефективними. - перші кроки
Ви відчуєте свої м'язи тазового дна і навчитеся з ними працювати.
Отримайте конкретні рецепти жіночого здоров'я і почнете застосовувати їх у своєму житті.
Дізнаєтеся як за допомогою балансів вирівняти своє тіло і заспокоїти нервову систему. - жіночий цикл
Ви дізнаєтеся секрети здорового менструального циклу.
Навчіться жити без болю в ці дні і не тільки.
Отримайте ідеальну практику йоги в жіночі дні.
Дізнаєтеся, що можна робити з турботою про своє здоров'я, а чого краще не робити. - Чакрова система
Ви познайомитеся ближче зі своїми чакрами і зрозумієте, як застосовувати ці знання в житті.
Навчіться створювати свій стан через усвідомлені рухи тіла, через Чакрове дихання і звучання. - творимо разом
Ви дізнаєтеся як з'єднувати різні техніки в жіночій йозі, щоб ваша практика стала більш цікавою і різноманітною.
Навчіться створювати красиві зв'язки (віньяси) - секрети майстра
Ви навчитеся грамотно вибудовувати свою практику, створюючи ідеальне заняття під конкретне завдання.
Отримайте робочі схеми для складання уроків і зможете вирішувати будь-які завдання за допомогою тих практик, які дізнаєтеся на курсі.
https://privatelink.de/?https://firsovaclub.mentora.pro/onlajn-kurs-mir-zhenskoj-jogi/