Книга у форматі EPUB
Про книгу:
Ця книга-продовження першої," Обійми мене": ще сорок лаконічних психологічних есе про танго - наш особистий досвід, враження і роздуми психотерапевтів-тангерос.
Ми-ігор і Емма, психотерапевти і викладачі танго. Познайомилися у віці півтора-двох танго - років і з тих пір протанцювали багато тисяч кілометрів і проговорили мільйони слів.
Я прийшов в психотерапію з танго, Емма-в танго з психотерапії. Як і багато хто до нас, ми не могли не помічати: танго змінює особистість. Але ці зміни-бонус, вони відбуваються не у всіх. Іноді замість позитивних змін лише піднімаються глибокі темні пласти, виникають нові травми.
Ми захотіли використовувати танго як психотерапевтичний інструмент і назвали сам процес неоригінально — Танго-терапією. Оригінальним було те, що ми зуміли по-своєму інтегрувати танго в Гештальт-підхід. Досвід, який ми отримали, привів нас до більш широкої, але в той же час більш глибокої теми – до дослідження тілесності в контакті.
Якщо ви попросите гештальт-терапевта роз'яснити якусь складну концепцію, таку, як Танго-терапія або "тілесність в контакті" (і якщо цим терапевтом виявиться хтось із нас), він буде говорити не про теорію, а про свої почуття, відчуття, враження. Про свій досвід.
Ці тексти-наші враження, наш досвід танго як танцю, танго як терапії, терапії як танцю. Спроба до-асимілювати те, що прожили, через творчість.
І танго, і психотерапія – це делікатеси. Вони, як і ця книга, - для тих, хто любить нюанси, відчуває відтінки, хоче розтягувати задоволення і смакувати післясмак.
Приємного читання!
Хто ми і про що ця книга
Сміливість прикинутися собою
Звучать обійми
Полюс ніжності
Терпіння
Непоодиноке тіло
Танець ревнощів
Навіщо танго?
Ілюзії танго
Фокус уваги
do nothing
Як навчитися танцювати танго
Тексти і танці
Музикальність
Урок танго
Відштовхнути, щоб стати ближче
Нелюбити себе
Тільки для красивих
Любити не можна ненавидіти
Тихо, повільно і безвідповідально
Це ваше Танго
Танго на одну ніч
Більше, ніж танець
Наскільки добре ви хочете?
Незакриті люди
Крила ангела
Просто бути
Якби можна було
Руки
Давати і брати
З голови
Самотність SELF
Якби я була жінкою, я б ніколи...
Пауза після видиху
З ким ти танцюєш?
Розкажи мені про моє тіло
Ти є
Шкіра
Море
Як є
(Не)довіра
Разом
Робіть те, що не вмієте
Сміливість прикинутися собою
Звучать обійми
Полюс ніжності
Терпіння
Непоодиноке тіло
Танець ревнощів
Навіщо танго?
Ілюзії танго
Фокус уваги
do nothing
Як навчитися танцювати танго
Тексти і танці
Музикальність
Урок танго
Відштовхнути, щоб стати ближче
Нелюбити себе
Тільки для красивих
Любити не можна ненавидіти
Тихо, повільно і безвідповідально
Це ваше Танго
Танго на одну ніч
Більше, ніж танець
Наскільки добре ви хочете?
Незакриті люди
Крила ангела
Просто бути
Якби можна було
Руки
Давати і брати
З голови
Самотність SELF
Якби я була жінкою, я б ніколи...
Пауза після видиху
З ким ти танцюєш?
Розкажи мені про моє тіло
Ти є
Шкіра
Море
Як є
(Не)довіра
Разом
Робіть те, що не вмієте
Емма Кологривова
Психотерапевт, супервізор і тренер. Разом з Ігорем розробляла концепцію Body-in-Contact і Танго-терапії в гештальт-підході.
Спеціалізація: терапія пар (у Margherita Spagnuolo Lobb).
ігор Забута
Психотерапевт, викладач танго. Спеціалізація: тілесно-орієнтовані методи в гештальт-підході, терапія пар (у Margherita Spagnuolo Lobb).
Сайт продажу:
https://privatelink.de/?http://tangobook.tilda.ws/buy#rec298662357