Що нового?

Придбаний Таргетолог, 2020 (Михайло Христосенко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5515 ГРН
Учасників: 0 з 49
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 117.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Це програма, за допомогою якої всього за 1 місяць ви освоїте один з найголовніших навичок в бізнесі — залучення клієнтів
  • Навчіться створювати чіпляючі, ефективні рекламні оголошення і збільшите свій щомісячний дохід
  • зможете залучати необхідну кількість клієнтів у свій або чужий бізнес
  • будете регулярно і стабільно отримувати адекватних платоспроможних клієнтів з ВКонтакте в потрібній кількості
  • Перестанете витрачати час на виснажливий пошук клієнтів, і зможете більше уваги приділяти сім'ї, навчанню і професійному зростанню, хобі та подорожам.
  • Навчіться запускати окупається рекламу без великих бюджетів і технічних проблем
  • Отримайте можливість запускати платну рекламу без ризику злити свої гроші і заробите на цьому ще більше
  • навчитеся сучасним фішкам в рекламі: ретаргетингу, парсерам, сервісів, і зможете економити на рекламі. Унікальна місячна покрокова коучингова онлайн-Програма
уявіть, що у вас є навик-навик залучення клієнтів за допомогою реклами. За допомогою цієї навички ви можете залучати клієнтів як у свій, так і в чужий бізнес. З цим навиком ви завжди будете при грошах і завжди будете затребувані.
Вам подобається така картина? Мені так! Сьогодні Вконтакте є одним з головних джерел клієнтів в Мій бізнес. Він приносить більше 1000 заявок щомісяця. І більше 1.000.000 оплат. Так було не завжди. Я витратив більше 2х років на те, що розібратися як залучати клієнтів з вконтакте. Як зробити цей інструмент дешевим і ефективним. Тільки за цей рік я інвестував в рекламу більше 4.700.000 рублів крім того, зробив купу дорогих помилок і злив більше 200.000 рублів на тести, експерименти і "рекомендованих" фахівців. У підсумку з'явилася технологія, яку я використовую в кожній своїй рекламі. Можна до нескінченності постити анекдоти в групу, налаштовувати таргет, робити інвайтінг, але без системи, це не принесе ні копійки.

На курсі ви зможете крок за кроком, клік за кліком освоїти всі тонкощі настройки окупається реклами ВКонтакте. Щоб не повторювати моїх помилок і не витрачати стільки часу, грошей і сил на пошук робочої технології в таргетованій рекламі ВКонтакте.
  • Модуль 1 підготовка рекламних оголошень
  • Модуль 2 Збір цільових аудиторій для реклами
  • Модуль 3 створюємо продають пости і оголошення для реклами
  • Модуль 4 налаштовуємо рекламу, залучаємо дешевий високо-конверсійний трафік
  • Модуль 5 секрети подвоєння продажів ВКонтакте за допомогою ретаргетингу
  • Модуль 6 продажу з групи Вконтакте кожен день
  • Модуль 7 фішки і сервіси
  • Модуль 8 Базова аналітика
https://privatelink.de/?http://lp.i-sales.pro/targetolog

Угорі