Структура курсу:
- Підготовчий етап перед налаштуванням
- Бізнес менеджер
- Які ніші працюють і заходять найкраще, заборонені тематики
- Екскурс по рекламному Кабінету
- Цілі, яка під що підходить
- Лід форма (детально про цю мету)
- Конверсія + піксель, як з ними працювати
- Налаштування аудиторії
- Бюджети (як розрахувати тестовий бюджет, скільки потрібно витрачати для результату і т. д)
- Як робляться креативи які дають дешеві результати
- Масштабування таргетолога як фахівця
- План запуску замовників (теорія)
- Стратегія тестування за інтересами
- Стратегія тестування по широкій аудиторії
- Масштабування (як я витрачав по 250к за день)
- Аналітика рекламної кампанії
- Розуміння чому може не зайти реклама
- Аналіз реклами конкурентів
- Як знайти роботу/агентство
- 2 практичних способи пошуку клієнтів з готовими скриптами
- Як особисто я запускаю замовників
- Повний урок з фотошопу, створення креативів
- Урок по тому як я запускаю замовника. Трафік на блог
- Трафік на послуги таргетолога. Мій досвід
- Урок по текстам
- Урок з переговорів з клієнтом/консультування
- pdf файли зі скриптами пропозицій, закриттів заперечень, лідогенераціі на свої послуги, скрипти продажів
Це навчання я робив спеціально під новачків, грунтуючись на свій досвід, і тільки на ту інформацію, яка постійно пригождается мені. Мета цього навчання не забити голову купою непотрібних налаштувань, мета навчити розуміти рекламу, навчити тільки тим інструментам які 100% знадобляться на практиці не перевантажуючи голову. Весь курс основам на моєму особистому досвіді, вся інформація практична, яку я проганяв на особистому досвіді.
І виходячи з цього я зробив курс більш доступним, тому що не бачу сенсу додавати ще більше інформації тим самим підвищуючи вартість курсу "нібито уроків багато ж, плати більше", моя мета навчити того чим ви будете користуватися постійно, а не тому що ви просто будете знати і тримати в голові, ну хіба тільки десь похвалитися тим що ви це знаєте, не більше.
Все що там є-це тільки практична і застосовна інформація яка заснована на особистому досвіді фахівців, ми не даємо уявну, непідкріплену інформацію, відтестовано на особистому досвіді
Продажник
https://privatelink.de/?http://promotion.stepanov.tilda.ws/course_target#rec233331060