Що нового?

Придбаний Таро Нью Віжн Pro (Сергій Савченко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2660 ГРН
Учасників: 0 з 25
Організатор: Маргот Маргот
Статус: Збір коштів
Внесок: 110.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Маргот

Прийом оплати виключно монетами
Таро Нью Віжн Pro (Сергій Савченко)

Ви вже не новачок у гаданнях на картах Таро?

Ви можете позитивно відповісти на це питання. І ви впевнені, що загалом розумієте карти. Але щоразу в момент, коли робите розклад, ви усвідомлюєте, що

Вам все одно чогось не вистачає, щоб зрозуміти карти повністю

Знайоме почуття? З одного боку ви кажете:

Що може бути ще нового?

Мені і так все вже в Таро добре знайоме.

Але в глибині все більше і більше зріє почуття, що Карти щось не домовляють і приховують у собі найпотаємніше, яке так і хочеться зрозуміти та прочитати… те, що звичайному тарологу недоступне і відкрито лише справжнім профі.

Щоб стати професійним тарологом, потрібно

Знати більше, ніж знають усі інші

А бути супер-професіоналом — знати і бачити набагато більше, ніж усі.

Як цього досягти?

Для цього потрібно пізнати щось принципово нове — подивитися на звичні речі зовсім з іншого боку та опанувати абсолютно нову інформацію, яка раніше була не видно.

Уявіть старовинний комод, який стоїть у бабусі на самому видному місці вже 75 років і одного разу ви помічаєте схованку, про яку багато років навіть не здогадувалися - хоча він був там завжди.

Звичні карти Таро можна побачити зовсім по-іншому - отримати абсолютно нову інформацію, яка перевертає свідомість

Ви відкриваєте «схованку» і отримуєте всі потаємні знання про карти, яких вам так не вистачало, щоб тримати впевнено колоду в руках.

Ви, в хорошому сенсі, захлинаєтесь від надлишку інформації. Ви намагаєтеся напитися відчуттям абсолютної новизни.

Ви розумієте що

Весь раніше знайомий світ Таро став зовсім іншим немов ваше сприйняття вивернули навиворіт…

І ви кажете собі:

Чому я цього раніше не знав?

Ось те, що я давно шукав!

Ось він "недостатній пазл", щоб піднятися на принципово Новий рівень розуміння Таро!

Ось вони ті знання, яких мені не вистачало для цілковитої впевненості!

Ось він - Я!

Я професіонал!

http://www.tarotman.ru/10secrets/wppage/kurs-taro-nyu-vizhn-pro/?#order

Останнє редагування модератором:
Угорі