Що нового?

Придбаний Таро Райдера Уейта (Асгет Ладарне)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 38236 ГРН
Учасників: 1 з 44
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 903.8 ГРН
2%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
навчання

індивідуальне
Primo.
я викладаю класичні системи Таро (Марсель, Уейт, Кроулі).
Зі мною можна зв'язатися, якщо вас цікавить глибоке і вдумливе вивчення тієї чи іншої класичної системи (суміжні дисципліни на кшталт астрології, алхімії, філософії та основ Каббали йдуть комплектом), ви готові витратити на це заняття близько двох років свого часу, готові орати, а перспектива вивчення додаткових матеріалів у вільний від занять час вас не лякає.
Що Ви отримаєте на виході: доскональне знання обраної системи від її витоків до сучасних тенденцій; вміння працювати не з конкретною колодою симпатичних котиків (хоча я нічого не маю проти котиків), а з усіма колодами, заснованими на обраній базі; вміння працювати з розкладами (як з поширеними схемами, так і з власними), так і поза ними; навички корекції ситуацій методами Таро, практику в процесі навчання etc.
Чим я точно не займаюся - це "відчуттям енергетики арканов", "бесідами з героями карт" і іншим медитативним сиропом, але завжди зможу розповісти, де таке дають, якщо комусь буде зовсім не під силу.
На виході я хочу натаскати учасників на вільне володіння таро, як багатофункціональним інструментом, а не в режимі "прослухав десь курс-використовую Кельтський хрест". Пропозиція групова, а не індивідуальна, для того, щоб від заняття до заняття ми всі могли тренуватися один на одному і приносити один одному зворотний зв'язок (я теж буду кроликом – так веселіше).
важлива примітка : Там, де я кажу "матчастина", маються на увазі виключно лекційні заняття, після яких учасники йдуть зі підірваним мозком, диктофонними записами і талмудами конспектів. Сидіти і штовхати балду в теплій компанії не вийде.
Матеріал видається у вигляді аудіозапису.
https://privatelink.de/?https://asgeth.livejournal.com/tag/обучение

Угорі