два тижні тотального занурення в себе.
Програма курсу:
✔ Як працює Всесвіт. Всі правила гри. Все відразу стає ясним і зрозумілим. Ти побачиш з чого складаються всі ігри і як вони працюють.
✔ Що таке вібрації, енергія і хто я є. Знайомство з собою справжнім, первозданним.
✔ Народження шаблонів, установок і їх злом. Все легко і просто. Все добре як завжди
✔ Тільки всередині тебе є всі відповіді. Після курсу ти зможеш їх бачити і чути.
✔ Матеріалізація того ідеалу тіла, яке є всередині тебе. Ти знаєш точно яка ти справжня.
✔ Матеріалізація ідеальних відносин і достатку.
✔ Сакральність простору і розуміння, що всі підказки і відповіді біля тебе. Навіть бур'ян на городі росте для тебе.
✔ Перевершувати будь-які ситуації і розуміти світ з позиції ЯЕсть, а не реакцій на щось.
✔ Йти по кращому своєму шляху, де ти сила і чари. Відчуття нереальні.
✔ Практикувати і бачити миттєві результати.
✔ Створювати цілі світи і галактики
✔ Створення світу, який тебе обожнює. Розум твій помічник, зникнення его.
✔ Сну. Підказки скрізь. Чи не розділяти себе на сни і дійсність, смерть. Подорож по багатовимірності.
✔ Повернення цілісності себе, свого щастя, усвідомлення Творця і життя на високих вібраціях.
✔ Твій шлях без залежності від результату. Вибір свого кращого сценарію життя.
✔ Життя без боргів і почуття провини.
✔ Усвідомлене творіння світу.
✔ Молодість і здоров'я.
✔ Зміна свідомості=реальності
✔ Як залучати людей зі стану. Або чому у мене мало клієнтів?
Дуже глибокий і потужний курс, де ти більше не будеш колишньою. Два тижні практики. Де твоя реальність: щасливе і чарівне життя. А головне розуміння як все це працює і навіщо ти тут. Як усвідомлено творити реальність. Всі відгадки світу в моєму курсі.
Програма курсу:
✔ Як працює Всесвіт. Всі правила гри. Все відразу стає ясним і зрозумілим. Ти побачиш з чого складаються всі ігри і як вони працюють.
✔ Що таке вібрації, енергія і хто я є. Знайомство з собою справжнім, первозданним.
✔ Народження шаблонів, установок і їх злом. Все легко і просто. Все добре як завжди
✔ Тільки всередині тебе є всі відповіді. Після курсу ти зможеш їх бачити і чути.
✔ Матеріалізація того ідеалу тіла, яке є всередині тебе. Ти знаєш точно яка ти справжня.
✔ Матеріалізація ідеальних відносин і достатку.
✔ Сакральність простору і розуміння, що всі підказки і відповіді біля тебе. Навіть бур'ян на городі росте для тебе.
✔ Перевершувати будь-які ситуації і розуміти світ з позиції ЯЕсть, а не реакцій на щось.
✔ Йти по кращому своєму шляху, де ти сила і чари. Відчуття нереальні.
✔ Практикувати і бачити миттєві результати.
✔ Створювати цілі світи і галактики
✔ Створення світу, який тебе обожнює. Розум твій помічник, зникнення его.
✔ Сну. Підказки скрізь. Чи не розділяти себе на сни і дійсність, смерть. Подорож по багатовимірності.
✔ Повернення цілісності себе, свого щастя, усвідомлення Творця і життя на високих вібраціях.
✔ Твій шлях без залежності від результату. Вибір свого кращого сценарію життя.
✔ Життя без боргів і почуття провини.
✔ Усвідомлене творіння світу.
✔ Молодість і здоров'я.
✔ Зміна свідомості=реальності
✔ Як залучати людей зі стану. Або чому у мене мало клієнтів?
Дуже глибокий і потужний курс, де ти більше не будеш колишньою. Два тижні практики. Де твоя реальність: щасливе і чарівне життя. А головне розуміння як все це працює і навіщо ти тут. Як усвідомлено творити реальність. Всі відгадки світу в моєму курсі.
https://privatelink.de/?https://vk.com/market-156451063?w=product-156451063_4074478%2Fquery