ви отримаєте:матеріали авторської програми . отримаєте знання, які дозволять домогтися стрункого і здорового тіла, посилять імунітет, підвищать витривалість, рівень енергії і продуктивність, налагодять роботу гормональної системи і якість сну.
Кому підійде:
- тим, хто хоче знизити вагу до комфортного, раз і назавжди. Якщо ви вже перепробували всілякі дієти, які призводять не до довгострокових результатів, а до обмежень і відсутності насичення.
- тим, хто страждає від шкірних, хронічних і аутоімунних захворювань. Ви дізнаєтеся, як лікуватися не за допомогою таблеток, а викорінювати першопричину через раціон харчування.
- тим, кого турбує шлунково-кишковий тракт. TY Detox посприяє відновленню його роботи: налагодяться природні процеси, підуть тяжкість, спазми і біль.
- тим, у кого неспокійний сон і важке пробудження. Кожна учасниця TY Detox зазначає, що засипати стало простіше, сон став міцнішим, а підйом і зовсім до будильника.
- тим, у кого є підвищена тяга до солодкого і мучного. Очищаються рецептори, симбіотна мікрофлора отримує харчування, а патогенна мікрофлора голодує і стає з кожним днем слабкіше, за рахунок цього тяга до шкідливих продуктів сходить нанівець.
- тим, у кого присутній неприємний запах з рота і від тіла. У зв'язку з оздоровленням раціону харчування і відновлення роботи шлунково-кишкового тракту, більше не знадобляться токсичні дезодоранти і не доведеться соромитися неприємного запаху.
- тим, хто страждає від хронічної втоми, підвищеної дратівливості і апатії. В наслідок правильного полегшення раціону, у організму з'являється більше енергії на життя, підвищується ентузіазм, виникає бажання займатися спортом і творити.
- тим, хто приймає таблетки через хворобливих менструацій, головних болів, болів в області живота, алергічний реакцій, шкірних висипань та інших проблем... якщо вам знайоме те, що я перерахувала, то вашому організму терміново потрібна допомога.
Я назавжди позбулася хронічної ангіни; звела до мінімуму прояв герпесу; відновила свій гормональний фон; позбулася дискомфорту під час менструацій; забула, що таке здуття живота. Мій організм працює, як по годинах, у всіх планах.
TY DETOX
- раціон
Що виключаємо з раціону на тиждень або на все життя. - Система живлення
У вас з'явиться чітко сформована система харчування для очищення і підтримки оптимального здоров'я. - я як приклад
Під час детокса, я буду ділитися з вами прикладами того, що їм я, не тільки в період TY Detox, але і на постійній основі. - розтяжка і правильний "ВАКУУМ"
Я поділюся з вами своїми найулюбленішими і ефективним вправами для розтяжки, а також технікою Наулі для прискореного обміну речовин. - догляд за шкірою
Ви дізнаєтеся, як доглядати за шкірою (найбільшим органом), не завдаючи шкоди загальному стану здоров'я.
https://privatelink.de/?https://tydetox.taplink.ws/