Що нового?

Набір учасників Тілесно-орієнтована психотерапія (Олександр Навацкий)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2574 ГРН
Учасників: 0 з 78
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 34.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

курс розроблений особисто мною і включає в себе величезний багаж теоретичних і прикладних знань, накопичених мною за довгі роки практики ТОТ.

З курсу ви дізнаєтеся про основні техніки і методи, що застосовуються в тілесно-орієнтованої психотерапії. Я навчу вас всьому, що знаю сам, і поділюся з вами тонкощами мого ремесла. Крім того, я відповім на всі ваші питання щодо той, які виникнуть в процесі навчання.

В результаті ви отримаєте необхідну базу для того, щоб вести свою власну практику той. Ви зможете надавати допомогу своїм рідним і близьким, які мають будь-які психологічні проблеми. При бажанні ви зможете піти далі і займатися тілесно-орієнтованої психотерапією професійно.

• Якщо ви хочете поповнити скарбничку робочих інструментів, ефективно допомагати людям, вирости як фахівець і стати більш успішною людиною - цей курс для вас.
  • Якщо навколо вас є люди, незадоволені собою і своїм життям, яким ви хочете допомогти – цей курс для вас.
  • Якщо ви давно хочете зайнятися професійно роботою з тілом, але звичайний масаж вас не приваблює – цей курс для вас.
  • Якщо ви хочете прокачати себе, стати більш гармонійною особистістю, опрацювати власні проблеми: позбутися стресу, хронічної втоми, застарілих образ, страхів, навчитися швидко входити в ресурсний стан, здобувати корисні знання і навички - цей курс для вас.
  • Якщо ви вже оволоділи масажними техніками, але хочете розширити свої можливості – цей курс для вас.
  • Якщо ви захоплюєтеся психологією, психосоматикою, цілительством або саморозвитком і завжди в пошуку чогось нового для самовдосконалення-цей курс для вас.
  • Якщо ви хочете доповнити свою практику, який допомагає впливати на причину захворювання і дає глибокі позитивні результати - цей курс для вас.
- уявлення Вільгельма Райха про 7 сегментах м'язової броні, Оргон - органна енергія;
  • Релаксаційний комплекс (робота з затискачами і розслабленням, робота з психоемоційними зонами спини);
  • Трансові техніки при роботі з тілом, раппорт, "мудре" несвідоме;
  • Позиції сприйняття при психотерапевтичній роботі;
  • Тілесна робота і психосоматика;
  • Пульсаційні техніки, палсинг;
  • Тілесні метафори і ресурси психіки;
  • Вікова регресія в тілесній роботі;
  • Логічні рівні особистості;
  • Особливості психологічної роботи.

Продажник:
https://vk.com/teleska_club

Угорі