Що нового?

Придбаний Тіло в голові, вересень 2018 (Лілія Нілова, Алекс Булат)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2515 ГРН
Учасників: 0 з 92
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 28.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

унікальний авторський курс про стосунки з тілом і собою від liliya.nilova
  • Старт: 07 Вересня 2018 року
  • Тривалість: 5 тижнів
  • Формат: онлайн навчання на закритій платформі
  • зміст: 8 блоків + 2 онлайн вебінари"Питання-відповідь"
хто ми?
Лілія Нілова. Я liliya.nilova, хтось знає мене як пані маркетолога, яка розповідає, як заробити мільйони в бізнесі, розкрити свій потенціал, хтось-як дівчину, яка схудла на 93 кг без дієт, зривів і насильства.

Нутриціолог Алекс Булат. Привіт, я alexbulat-експерт в області нутрицевтики і фітнесу, спеціалізуюся на прикладній кінезіології і захоплююся біо-хаккінгом. Я впевнений в тому, що зниження ваги — це комплексний процес, до якого потрібно підходити ретельно, усвідомлено і "з головою". Тому все, що я рекомендую своїм клієнтам, я спробував на собі і переконався в тому, наскільки це результативно.

Психолог, нейропсихолог Влада Попутаровська/vladaolegovna розповість про психосоматику - про зв'язок психічних процесів і тіла, теорію харчової поведінки і того, що може стояти біля витоків.

про що цей курс?
  • Про комплексний підхід до питання ваги, що включає фізіологію, психологію, дієтологію, нутрицевтику.
  • Про те, що тіло - це тільки один пазл з мозаїки Вашого життя, і ця картина повинна бути повною, єдиною і гармонійною.
  • Про відповідальність, яку ви берете за своє тіло, здоров'я і життя.
  • Про усвідомлену архітектуру життя, про перетворення мрії в завдання і її реалізацію.
Для кого цей курс?
  • для тих, хто "замкнений не в своєму тілі", чиє бачення себе не збігається з відображенням в дзеркалі
  • для тих, хто починає худнути з регулярністю раз на рік/півроку/квартал і з Понеділка
  • для тих, хто не може або не знає з чого почати.
Що ви отримаєте?
Лілія Нілова. Я liliya.nilova, хтось знає мене як пані маркетолога, яка розповідає, як заробити мільйони в бізнесі, розкрити свій потенціал, хтось-як дівчину, яка схудла на 93 кг без дієт, зривів і насильства.

Нутриціолог Алекс Булат. Привіт, я alexbulat-експерт в області нутрицевтики і фітнесу, спеціалізуюся на прикладній кінезіології і захоплююся біо-хаккінгом. Я впевнений в тому, що зниження ваги — це комплексний процес, до якого потрібно підходити ретельно, усвідомлено і "з головою". Тому все, що я рекомендую своїм клієнтам, я спробував на собі і переконався в тому, наскільки це результативно.

Психолог, нейропсихолог Влада Попутаровська/vladaolegovna розповість про психосоматику - про зв'язок психічних процесів і тіла, теорію харчової поведінки і того, що може стояти біля витоків.

програма курсу

Продажник:
https://privatelink.de/?http://millionintensive.getcourse.ru/telovgolove0918

Угорі