Тариф "Простий"
- 11 уроків від Лілії Нілової з домашніми завданнями
- Чек-листи та гайди
- ПРОКРАСТИНАТОРАМ: все роблю в останній момент, використовую свій час вкрай неефективно і страждаю від цього.
- СУПЕРМЕНАМ: все вмію краще за всіх. Шкода, не можу клонувати себе. Делегувати завдання нікому, і ніколи, і не знаю як.
- вигорілим: депресія, апатія, тривога і безсоння — мої вірні супутники. Хочу від них позбутися, але не знаю як і коли.
- фрілансерам: важко розділити особисте життя і роботу. Все перемішалося. Працюю на відпочинку, на роботі, на кухні і у ванній, і навіть в ліжку.
- підприємцям: Хочу вкладати свій час більш ефективно. Витрачаю багато часу на дрібну метушню. Рутини стало занадто багато, а часу занадто мало.
- найманим співробітникам: Хочу кар'єрного росту, але ніколи їм займатися. День у день я тільки й встигаю розгрібати поточні завали. На прориви немає часу і сил.
- перевірені інструменти управління часом, які працюють
- корисні вправи і завдання, які відразу дадуть результат в грошах або вивільненому часу
- кратне зростання вашої продуктивності, яке тягне за собою пропорційне зростання доходів і якості життя
- ДЕНЬ 0. НА ЩО ЙДЕ ВАШ ЧАС?
- ДЕНЬ 1. ТОЧКА відліку
- ДЕНЬ 2. Пожирачі часу
- ДЕНЬ 3. Цілепокладання і ЦІЛЕДОСЯГНЕННЯ
- ДЕНЬ 4. Пріоритети та планування
- ДЕНЬ 5. Внутрішній РЕСУРС
- ДЕНЬ 6. Як продовжити час вашого життя
- ДЕНЬ 7. 25-а година
- День 8. Прискорення та масштабування
- День 9. Правила делегування
- ДЕНЬ 10. Ефективне середовище
- ДЕНЬ 11. Час діяти-зараз
- ДЕНЬ 12-14. 3 дні активних дій
- збільшите швидкість і якість свого життя в рази
- Підвищіть свою особисту ефективність
- встигнете зробити більше, ніж роблять інші
- ПРОКАЧАЄТЕ навички управління своїм часом
- отримайте інструменти підвищення доходу на одиницю часу
- КАЙФАНЕТЕ від нових практик та вправ, яких не було на жодному Кемпі
- досягнете результатів у кар'єрі та бізнесі, про які раніше і не мріяли
- інвестуєте свій час МАКСИМАЛЬНО вигідно, пройшовши Time Camp
- знайдете баланс між особистим життям, роботою та іншими радощами
- Автор найбільшого блогу з маркетингу в Instagram-popartmarketing з більш ніж мільйоном передплатників.
- Автор 15 курсів з бізнесу та особистого розвитку з більш ніж 50 000 випускників
- заробила свій мільйон рублів в 26, а мільйон доларів в 28 років
- Підсумки місяця крутіше, ніж у багатьох підсумки року
- саме великий практичний досвід роботи і вміння дохідливо пояснювати складні техніки та інструменти роблять її курси ефективними
https://privatelink.de/?https://popartcamp.ru/time