що Ви отримаєте:
- 52 кроки -52 енергетичних послання
- 1 рік практики Трансерфінгу
- 7 онлайн-зустрічей (у записі) + 15 відео
- Щоденник унікальної жінки
Ви вільні, незалежні і дуже розумні. Ви привабливі, майстриня на всі руки, робите манікюр, займаєтеся танцями або бухгалтерією... Не має значення сфера, але у вас багато талантів і навичок. І дійсно, всі ми, сучасні жінки, можемо по праву пишатися собою! Ми вирішили жити так, як хочемо, брати на себе "чоловічі" справи, носити штани і керувати цілими корпораціями ...
Але, як і завжди, у медалі дві сторони: ми звалюємо на себе занадто багато, падаючи під величезним тягарем питань, проблем і обов'язків ... і в результаті ми виснажуємося, втрачаючи магічну жіночу силу, приховану в нас!
- ми забороняємо собі бути слабкою і щосили заглушаємо внутрішній голос, який кричить: "як я втомилася! Мені погано! Де у всьому цьому я? Де ж той мій ідеальний чоловік, з яким я буду відчувати себе жінкою?".
- у нашій голові кожну хвилину прокручується незліченна кількість некерованих думок. Ми навіть не замислюємося над тим, що саме вони визначають якість нашого життя... І відігнати ці думки не так-то просто!
- на медитації і практики Трансерфінгу не вистачає часу і терпіння. Про позитивні мислеформи забуваємо. Захоплює, затягує рутина. Через якийсь час з сумом констатуємо, що повернулися на круги своя.
- ви відчуваєте гармонію і внутрішню наповненість в будь-яких ситуаціях.
- ви спокійні, зникають нав'язливі думки, страхи і сумніви.
- ваш рівень особистої енергії зростає, в очах запалюється вогник, а бажання і сил вистачає на всі сфери життя.
- Ваше здоров'я поліпшується, а ваша природна краса з кожним днем розквітає новими фарбами і виблискує, як розкішний діамант.
- ви нарешті розумієте, чого хочете насправді, знаходите свої справжні цілі і бажання.
- Ваше життя наповнюється яскравими фарбами, ви проводите кожен день усвідомлено і захоплено.
https://privatelink.de/?https://tserf.ru/trainings/transurfing_women3/onlayn-proekt-povelitelnitsa-vneshnego-namereniya/