Що нового?

Набір учасників Трансформаційні медитації. Опрацювання емоцій + довіра світу + 4 бонусних медитацій (Ольга Найдьонова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1284 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 95.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Я на 100% впевнена, що мої медитації змінять ваше життя!
Це не просто набір слів, а енергетично наповнені смисли, які я з душею і любов'ю передаю вам і веду своїм голосом в ті шари підсвідомості, звідки і відбуваються якісні зміни у Вашому житті".

для чого потрібні медитації
Позбутися від стресу
Зможете прибрати депресію, тривожність, Внутрішні блоки і затискачі і зможете знайти гармонійний внутрішній стан і стійкість до будь-яких стресових ситуацій
Чути свою інтуїцію
Почнете приймати правильні рішення, спираючись на свої справжні потреби і бажання.
Розкрити свої надздібності
Якщо хочеться наповнитися радою і заглибитися в себе і досліджувати свою підсвідомість
Наповнюватися життєвою енергією
Якщо хочеться побачити, де в тілі накопичуються тривоги і страхи, розглянути цю енергію в собі і визнати її своєю, розкривши свою сексуальність
Отримувати інформацію з простору і підсвідомості
Навчіться знаходити відповіді на будь-які питання, бачити варіанти рішень, які недоступні звичайним людям, і реалізовувати весь свій творчий потенціал.
Концентрація і ясність свідомості
Натренуєте свою увагу для глибокого занурення в будь-які завдання, зможете швидко перемикатися між ними без втрати якості і домагатися максимальних результатів в будь-якій справі.

Медитація: опрацювання важливості
Медитація: опрацювання емоційних травм
Медитація: опрацювання сорому
Медитація: внутрішня межа
Медитація: сила творчості
Медитація: потік божественної сили
Медитація: чудовий день
Медитація: магнетична сила
Медитація: практика заземлення
Медитація: перехід до успіху
Медитація: Синхронізація
Медитація: сила Сталкінг

https://privatelink.de/?https://lp.arcanum.ru/meditation?utm_source=email&utm_term=5136667&gcmes=15059301475&gcmlg=5136667

Угорі