Початок 15 серпня 2022

Грубо кажучи, якщо у вас на животі утворився рятувальний круг, значить, таким чином вам рятують
я розробила більш детальну програму роботи із зайвою вагою, де ми буде інтенсивно працювати за чітким планом:
⠀
1️ ⃣ від зайвої ваги до причини!
У кожної товстушки свої особливості збільшення тушки в розмірах. Тому завдяки тушці по фото в бікіні, нам вдасться виявити індивідуальні причини надмірної ваги її господині.
⠀
Вони полягають в:

⠀

Сформулювавши тематику вашого біологічного конфлікту в рамках системи 5 БЗ (причини зростання ваги), ми легко позначимо особисті потреби кожної з вас, Жорстке порушення яких послужило приводом для зміцнення вашої тушки.
На своїх щоденних двогодинних прямих ефірах я з вас їх витягну
⠀
3️ ⃣ від потреби до завдання!
Найголовніша і цікава частина програми
У ній ми будемо спільно розробляти стратегії з вирішення конфліктних ситуацій.

Вам буде цікаво:

⠀

⠀

⠀

⠀
усвідомлення своєї первинної конфліктної ситуації, яка запустила процес зміцнення вашої тушки
докладний розбір поточних біологічних програм, відповідальних за набір ваги особисто у вас
відстеження ваших біологічних потреб, порушення яких позбавило вас відчуття безпеки і деформувало ваше тіло
розробка чітких стратегій по прирученню вашого звірка, спираючись на особливості Вашого Особистого типу реагування і сформованої конкретної ситуації.
⠀
Ми не заспокоїмося, поки ваш звір не завиляє хвостиком!
Оскільки робота очікується ґрунтовною і копіткою, група буде маленькою, не більше 7-8 чоловік.
⠀
Скиньте вже цей баласт зайвих кілограмів!
покращена версія посиденьок
Як з" товстушки " перетворитися в особистість усвідомлює і розвивається, яка бонусом придбає:
Відповідальність за своє здоров'я і свою зайву вагу
Скидання зайвого емоційного і тілесного баласту
Струнке підтягнуте тіло і вправлені мізки
Приємні побічні ефекти
Ви навчитеся слухати свої потреби
Дозволіть собі ласощі
Станете бажаною для свого самця і не тільки)
Припиніть боротьбу з собою
https://privatelink.de/?https://5bz.info/stroynost