Що нового?

Набір учасників [Triple A] Факультет General. Тариф Achieve

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 13603 ГРН
Учасників: 0 з 5
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 2829.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Ви отримаєте:
навчальні матеріали курсу
  • блок граматики
  • блок бонусної граматики
  • блок General
  • бонусний блок General
  • Блок "Особиста ефективність"
  • Community-чат
  • Розмовний чат
  • Чек-лист з додаткової літератури
  • всі підручники з чек-листа в pdf форматі
  • інструкція по щоденному розподілу часу для ефективної підготовки
  • Курс для тих, хто продовжує від @mgimo_pass (3 тижні)
  • мовна практика у вигляді відеовідповідей на питання
  • Індивідуальна перевірка завдання у форматі есе від Насті та команди
  • закритий мастермайнд з Настею по постановці і досягненню цілей, розбір ваших кейсів (в віп-групах)
Для кого цей курс:
  • для тих, хто 10 років вчить мову, але ніяк не вивчить. Ти не просто зрушиш з місця, а нарешті оволодієш англійською!
  • для хлопців, які здають ЄДІ. Я проти "натаскування на формат". Тут ти дійсно вивчиш мову, розберешся у всій складній граматиці, я розповім тобі свої секрети есе, а ти-здивуєш екзаменатора!
  • для тих, хто надходить/переїжджає за кордон. Курс стане відмінним помічником у підготовці до GMAT, IELTS, а переклади допоможуть налаштуватися на англомовне середовище
  • для студентів, яким не вистачає англійської у вузі/на роботі. Потужно прокачаєш знання і будеш чітко знати, де і як застосувати їх на ділі!
  • для тих, хто планує заробляти репетиторством. Ти отримаєш прекрасну структуру, літературу, навчишся перекладати, вичистиш всі найскладніші моменти граматики і станеш чудовим викладачем!
  • для тих, хто нарешті хоче передавати думки англійською. Тебе чекає дуже. БАГАТО. Перекладу!!! В кінці курсу думати будеш англійською)
за підсумками курсу ти:
  • Твердо оволодієш граматикою мови
  • Переведеш як мінімум 100 найскладніших пропозицій з російської на англійську і будеш знати всі основні "фішки"
  • отримаєш особистий словник з корисною лексикою (стане в нагоді і для повсякденного життя, і для міжнародних іспитів, і для ЄДІ)
  • потрапиш в чат амбітних хлопців, і ми разом підемо до мети!
  • забереш від Насті не тільки знання з англійської, а й секрети ефективного досягнення будь-яких цілей
  • вивчиш англійську мову на гідному рівні! Залишиться щодня вдосконалювати)
у тебе повинна бути впевнена база-це приблизно Рівень B1. Я не пояснюю прості речі. Звичайно, ми ще раз пройдемо всю граматику, і супер широкого словникового запасу я не вимагаю, але вчити англійської з нуля не буду. Я працюю НА high level, на бюджет, на 80+ балів (на дві, для ЄДІ це очевидно вище
https://privatelink.de/?https://aanast-ya.ru/generalpage

Угорі