чому ви навчитеся:
- після проходження курсу студенти набудуть навичок:
- аудіювання — Listening) - розуміти англійську мову;
- читання (Reading) — знаходити важливу інформацію і відповідати на питання за змістом прочитаного;
- лист — Writing)-писати ділові листи і тексти-міркування, формулювати власні думки, письмово відповідати на питання і доводити свою точку зору.
- говоріння — Speaking) - відповідати на поставлені питання, давати аргументовану відповідь.
- для успішної підготовки даного курсу студент повинен мати середній рівень володіння мовою.
- після проходження курсу рівень мови буде вище середнього (Marianna Zhelobitskaya).
- мотивація і прагнення до навчання-основа успіху!
- в даному курсі Вам будуть представлені поради та рекомендації щодо ефективного виконання всіх завдань іспиту. Я проведу вас через весь процес створення стійких навичок по всіх розділах іспиту-аудіювання, читання, граматики лексики, письма і говоріння. Я буду рада представляти функції вашого персональним репетитора протягом всього курсу. Весь курс побудований на основі 20 річного успішного досвіду підготовки до ЄДІ. Тут враховані всі підводні камені даного іспиту, типові помилки студентів і секрети як їх уникнути.
- іспит складається з письмової та усної частин, які проводяться в різні дні.
- в один день школярі здають письмову частину, вона включає такі розділи: аудіювання, читання, письмо, граматика і лексика. Всього в цей день випускнику потрібно виконати 40 завдань за 180 хвилин. Учень може отримати максимум 20 балів за кожен з розділів. Таким чином, за цей день можна набрати 80 балів.
- друга частина-усна-проходить в інший день і здається за бажанням. Вона триває всього 15 хвилин і складається з 4 завдань. У цей день випускник може заробити ще 20 балів. Таким чином, випускник на іспиті може набрати максимум 100 балів. Мінімальний бал для складання іспиту становить 22 бали.
- для випускників при вступі до вищого навчального закладу.
- мова міжнародного спілкування дозволяє впевнено почувати себе в будь-якій ситуації, розвиватися інтелектуально і професійно.
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/englishyou/#instructor-1