Дізнайтеся як можна поправити свій гормональний фон
Автори: Доктор Євген
Останнє оновлення: 06.2022
Чому ви навчитеся
Автори: Доктор Євген
Останнє оновлення: 06.2022
Чому ви навчитеся
- створити гормональний баланс
- скорегувати емоційну сферу жижні
- скорегувати енергоздоров'я
- нормалізувати харчування
- скоординувати роботу органів залоз внутрішньої секреції
- нормалізувати роботу гіпофіза (головної ендокринної залози)
- наявність вільного часу щодня (15-30 хвилин)
- для тих, у кого нестабільно працюють гормони
- для тих, у кого порушений гормональний баланс
- для тих, у кого порушений менструальний цикл
- для тих, у кого гіпо-або гіпертиреоз
- для тих, у кого є ознаки цукрового діабету
- для тих, у кого знижено лібідо
що дасть вам курс, який націлений зцілювати (тобто створити цілісність в організмі) роботу всієї ендокринної системи, а тільки симптому окремої залози або цифрах в аналізах? Він дасть вам розуміння роботи організму, як цілісної системи і зокрема ендокринного апарату. Адже в нашому організмі все взаємопов'язано. Тому я зняв навіть окремий урок з цієї теми, щоб вам було легше розуміти, як же ці зв'язки реалізуються в житті.
Курс вирішує проблеми з ендокринною системою на рівні причини, а не симптомів. Для цього Показані інструменти роботи на рівні тіла, хімії, психіки, емоцій і енергії.
Підходить тим, у кого:
- існують вузли в щитовидній залозі, фіброаденоми в молочних залозах, кісти і міоми
- хто не хоче пити гормональні препарати
- хто хоче зрозуміти "психосоматику" своїх порушень
- хто хоче впливати на" головні " залози тіла, щоб поліпшити своє самопочуття
- хто хоче як професіонал дізнатися нові техніки відновлення і корекції організму
Всім привіт! Мене звуть Биковських Євген. Я діючий лікар кінезіолог, хірург-травматолог-ортопед, фахівець з кінезіологічного тейпування. Навчався в УАПК і Rocktape. Займаюся лікуванням гострих і хронічних захворювань. В арсеналі лікувальних технік Прикладна кінезіологія, остеопатія, мануальна терапія, тейпування, вісцеральна терапія, емоційна та енергетична корекції. На курсі розповідаю і показую як можна діагностувати і лікувати різні проблеми зі здоров'ям. Курс корисний як бажаючим скорегувати власне здоров'я, так і професіоналам, які займаються лікуванням інших людей.
Так що кожен бажаючий зможе в цьому курсі знайти свою пріоритетну сторону для коригування і лінію напрямку зцілення своєї ендокринної системи.
Користуйтеся на благо і діліться з іншими!
Курс вирішує проблеми з ендокринною системою на рівні причини, а не симптомів. Для цього Показані інструменти роботи на рівні тіла, хімії, психіки, емоцій і енергії.
Підходить тим, у кого:
- існують вузли в щитовидній залозі, фіброаденоми в молочних залозах, кісти і міоми
- хто не хоче пити гормональні препарати
- хто хоче зрозуміти "психосоматику" своїх порушень
- хто хоче впливати на" головні " залози тіла, щоб поліпшити своє самопочуття
- хто хоче як професіонал дізнатися нові техніки відновлення і корекції організму
Всім привіт! Мене звуть Биковських Євген. Я діючий лікар кінезіолог, хірург-травматолог-ортопед, фахівець з кінезіологічного тейпування. Навчався в УАПК і Rocktape. Займаюся лікуванням гострих і хронічних захворювань. В арсеналі лікувальних технік Прикладна кінезіологія, остеопатія, мануальна терапія, тейпування, вісцеральна терапія, емоційна та енергетична корекції. На курсі розповідаю і показую як можна діагностувати і лікувати різні проблеми зі здоров'ям. Курс корисний як бажаючим скорегувати власне здоров'я, так і професіоналам, які займаються лікуванням інших людей.
Так що кожен бажаючий зможе в цьому курсі знайти свою пріоритетну сторону для коригування і лінію напрямку зцілення своєї ендокринної системи.
Користуйтеся на благо і діліться з іншими!
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/hhbbydes/