Що нового?

Набір учасників [Udemy] Django 3-Full Stack розробка веб-сайтів на Python (Ілля Фофанов, Nick Walter)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2938 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 66.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 24830

Створіть 3 крутих веб-сайти, вивчіть Back і Frond End веб розробку, зверстайте сайти з HTML5, CSS3 і Bootstrap 4

хотіли створити веб сайт, але не знали з чого почати? Намагалися вивчати Django, але "наїлися" урізаними відео з YouTube і погано написаними посібниками? А може вам треба перейти з Django 2 на Django 3?

якщо хоча б на одне питання відповіли - "так", то цей курс для вас!

На моєму курсі по Django я проведу вас через фреймворк Django від початку і до кінця. Я програміст-самоучка, так що знаю що таке самому починати з нуля. Я подбаю про ваше навчання, більше того - я подбаю про вас самих!

що таке Django?

Django-веб-фреймворк з відкритим вихідним кодом, написаний на Python. Був розроблений 12 років тому, проте оновлений в 2020 до Django 3 з цілим набором нових можливостей!

Django це чудовий фреймворк для веб розробників, тому що надає всю інфраструктуру для розробки веб сайтів, орієнтованих на використання баз даних, що використовують аутентифікацію користувачів, які потребують адміністрування контенту, обробці форм, завантаження файлів і так далі. Замість розробки всіх цих " фіч "з нуля самостійно, ви можете використовувати Django, користуючись вбудованими в нього компонентами, які вже підтримують всі ці"фічі". Так що Ви зможете сконцентруватися на розробці безпосередньо логіки вашого веб-сайту.

Якщо ви хочете використовувати Python в веб-розробці, то вам однозначно варто зайнятися вивченням фреймворку Django. Він заощадить вам масу часу.

зміст і огляд

Я вважаю, що найкраще навчання це практика. Так що, по ходу курсу ви зіткнетеся з практичними завданнями, виконуючи які, ви будете самостійно тестувати свої знання. Такий формат дозволить вам дійсно вчити Django, а не тупо слідувати за мною як робот.

Ми будемо використовувати Python на курсі (зрозуміло), так що якщо ви не знайомі з цією мовою програмування - почніть з пам'ятки по Python 3, що знаходиться на самому початку курсу.

Після цього ми зануримося в розробку трьох веб сайтів:

1-Генератор паролів: простий веб сайт, що дозволяє генерувати паролі, виходячи з налаштувань, заданих користувачем. Ви вивчите:
  • як інсталювати Django
  • Як створити новий проект
  • маршрутизацію URL в Django
  • Створення шаблонів
  • відправку та обробку даних з HTML форм
2-персональне портфоліо: створіть своє власне портфоліо для демонстрації резюме, проектів і (майже) повноцінного блогу потенційним роботодавцям. Ви вивчите як:
  • додавати нові програми в проект
  • працювати з моделями і БД
  • працювати з панеллю адміністратора (адмінкою)
  • створювати користувачів з адміністративними привілеями
  • створювати гнучкий і чуйний веб сайт з використанням Bootstrap 4
  • працювати зі статичними і медіа файлами
  • розширювати шаблони
  • форматувати дати і слова у множині
3-Список завдань: веб сайт на якому користувач може зареєструватися і повністю управляти списком завдань, створюючи, редагуючи і видаляючи їх. Ви навчитеся:
  • працювати з системою аутентифікації користувачів
  • створювати віртуальні оточення
  • встановлювати зв'язки між моделями
  • вимагати на певних сторінках від користувача бути залогіненим
  • створювати CRUD додатки (CRUD - Create, Read, Update, Delete)
  • робити запити і фільтрувати дані
  • обробляти помилки
я так само проведу вас через GIT, інструмент контролю версій вихідного коду-стандарт де факто серед професійних розробників. Я поясню чим цей інструмент так корисний і чому його необхідно використовувати.

Так само, я покажу яким чином ви можете публікувати будь-які Ваші проекти в Інтернеті за допомогою Python Anywhere. Як я вже сказав, я проведу вас від самого початку до самого кінця.

Матеріали курсу регулярно оновлюються, так що завжди залишаються актуальними.

Не витрачайте свій час, нишпорячи по Інтернету в пошуках крупинок інформації про Django. Інвестуйте в себе і дозвольте мені навчити вас Django, отримуючи багато радості в процесі.
чому ви навчитеся:
  • економити масу часу, використовуючи фреймворк Django
  • використовувати базові фічі Django: уявлення, шаблони, роутинг URL і ін.
  • створите веб сайт для генерації випадкових паролів
  • використовувати Bootstrap для стилізації веб сайтів
  • опублікуєте веб сайт в Інтернет, використовуючи Python Anywhere
  • розробляти повнофункціональні веб сайти для вашого стартапу або бізнесу
  • створите повнофункціональний веб сайт "Todo List Manager", де користувачі зможуть реєструвати акаунти, створювати і редагувати завдання
  • працювати з формами Django
  • розробите веб сайт, де можна створювати особисті портфоліо
  • працювати з базами даних, використовуючи Django ORM
  • використовувати систему аутентифікації користувачів
вимоги:

Базове розуміння Python вітається, але не обов'язково.
На початку курсу є секція, присвячена основам Python 3​
Для кого цей курс:
  • для будь-якого новачка, який бажає вивчити Django
  • Python розробники, які бажають вивчити Django
хотіли створити веб сайт, але не знали з чого почати? Намагалися вивчати Django, але "наїлися" урізаними відео з YouTube і погано написаними посібниками? А може вам треба перейти з Django 2 на Django 3?

якщо хоча б на одне питання відповіли - "так", то цей курс для вас!

На моєму курсі по Django я проведу вас через фреймворк Django від початку і до кінця. Я програміст-самоучка, так що знаю що таке самому починати з нуля. Я подбаю про ваше навчання, більше того - я подбаю про вас самих!

що таке Django?

Django-веб-фреймворк з відкритим вихідним кодом, написаний на Python. Був розроблений 12 років тому, проте оновлений в 2020 до Django 3 з цілим набором нових можливостей!

Django це чудовий фреймворк для веб розробників, тому що надає всю інфраструктуру для розробки веб сайтів, орієнтованих на використання баз даних, що використовують аутентифікацію користувачів, які потребують адміністрування контенту, обробці форм, завантаження файлів і так далі. Замість розробки всіх цих " фіч "з нуля самостійно, ви можете використовувати Django, користуючись вбудованими в нього компонентами, які вже підтримують всі ці"фічі". Так що Ви зможете сконцентруватися на розробці безпосередньо логіки вашого веб-сайту.

Якщо ви хочете використовувати Python в веб-розробці, то вам однозначно варто зайнятися вивченням фреймворку Django. Він заощадить вам масу часу.

зміст і огляд

Я вважаю, що найкраще навчання це практика. Так що, по ходу курсу ви зіткнетеся з практичними завданнями, виконуючи які, ви будете самостійно тестувати свої знання. Такий формат дозволить вам дійсно вчити Django, а не тупо слідувати за мною як робот.

Ми будемо використовувати Python на курсі (зрозуміло), так що якщо ви не знайомі з цією мовою програмування - почніть з пам'ятки по Python 3, що знаходиться на самому початку курсу.

Після цього ми зануримося в розробку трьох веб сайтів:

1-Генератор паролів: простий веб сайт, що дозволяє генерувати паролі, виходячи з налаштувань, заданих користувачем. Ви вивчите:
  • як інсталювати Django
  • Як створити новий проект
  • маршрутизацію URL в Django
  • Створення шаблонів
  • відправку та обробку даних з HTML форм
2-персональне портфоліо: створіть своє власне портфоліо для демонстрації резюме, проектів і (майже) повноцінного блогу потенційним роботодавцям. Ви вивчите як:
  • додавати нові програми в проект
  • працювати з моделями і БД
  • працювати з панеллю адміністратора (адмінкою)
  • створювати користувачів з адміністративними привілеями
  • створювати гнучкий і чуйний веб сайт з використанням Bootstrap 4
  • розширювати шаблони
  • форматувати дати і слова у множині
3-Список завдань: веб сайт на якому користувач може зареєструватися і повністю управляти списком завдань, створюючи, редагуючи і видаляючи їх. Ви навчитеся:
  • працювати з системою аутентифікації користувачів
  • створювати віртуальні оточення
  • встановлювати зв'язки між моделями
  • вимагати на певних сторінках від користувача бути залогіненим
  • створювати CRUD додатки (CRUD - Create, Read, Update, Delete)
  • робити запити і фільтрувати дані
  • обробляти помилки
я так само проведу вас через GIT, інструмент контролю версій вихідного коду-стандарт де факто серед професійних розробників. Я поясню чим цей інструмент так корисний і чому його необхідно використовувати.

Так само, я покажу яким чином ви можете публікувати будь-які Ваші проекти в Інтернеті за допомогою Python Anywhere. Як я вже сказав, я проведу вас від самого початку до самого кінця.

Матеріали курсу регулярно оновлюються, так що завжди залишаються актуальними.

https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/django-3-full-stack-python/

Угорі