Що нового?

Придбаний [Udemy] Js Express (Дмитро Матросов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 659 ГРН
Учасників: 0 з 8
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 85.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Чого ви навчитеся

• Налаштування робочого середовища (Браузер, редактор)
  • типи змінних та їх використання (практичне використання)
  • взаємодія з DOM (селектори, події)
  • запити на сервер (ajax, fetch, async/await, send request get/post, cors)
опис
про себе:

Всіх вітаю! Мене звуть Дмитро і я вже 7-років займаюся Front-End розробкою. Мій початок був зі знайомства з основами js, але ці знання не мали структуру і я не розумів вектор свого руху. Я проходив стажування в Яндексі-Шрі (Школа розробки інтерфейсів), також проходив численні курси онлайн Udemy, GetCourse, Yandex і відвідував конференції по JS в Москві. Пройшов вже дуже довгий шлях і у мене з'явилося бажання створити цей структурований і впорядкований курс в якому я хочу поділитися своїми знаннями, які допоможуть покласти відмінний старт для руху в цій області.

про курс:

Мій практичний курс допоможе вам максимально швидко освоїтися в JAVASCRIPT, щоб почати творити і створювати проекти відразу після проходження. Курс ідеально підходить для початківців web-розробників, хто ще тільки на самому початку шляху. У різних курсах, які я проходив було дуже багато зайвої інформації, яка тільки заважала і відбирала мій час, але в своєму курсі я все зробив інакше і дав тільки найкорисніше.

в курсі ви навчитеся:

• налагоджувати результат виконання коду в браузері

• створювати HTML-елементи та взаємодіяти з ними

• взаємодія з DOM

• працювати з подіями

• Навчіться працювати з типами даних

• Навчіться відправляти дані на сервер методами GET/POST

• Навчіться працювати в консолі браузера

• дізнаєтеся як правильно працювати і використовувати Promise (проміси)
Мені вдалося прибрати всю воду, щоб зосередити увагу тільки на найважливіших речах, які впливають на кінцевий результат. Гарантую, що даний Відео-курс буде відмінним стартом у вашій кар'єрі!

Дякую вам за довіру!

Для кого цей курс:
  • початківці розробники Javascript
  • початківці web розробники
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/js-express-2021/

Угорі