Що нового?

Придбаний [Udemy] кінцева нагорода за виявлення помилок (Naga Sai Nikhil)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 644 ГРН
Учасників: 0 з 9
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 74.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
чого ви навчитеся
  • Основи Інтернету
  • Основи Python
  • Автоматизація пошуку помилок за допомогою Python
  • Різні уразливості веб-додатків
  • Основи Burp Suite
  • Ін'єкційні вразливості
  • Уразливості включення файлів
  • ТОП-10 OWASP
вимоги
- Немає попередніх умов, так як цей курс вчить з основ

Для кого цей курс:
  • Інженери з безпеки
  • Тестери проникнення
  • Ентузіасти пітона
  • Мисливці за помилками
  • Тестувальники безпеки веб-додатків
опис
Цей курс навчить вас знаходити помилки у веб-додатках. Цей курс також навчає вас Python, а також охоплює більшість модулів автоматизації за допомогою Python. Наявність навичок програмування стало необхідним у швидкозростаючій галузі. Те саме стосується кібербезпеки та пошуку помилок. Python допомагає автоматизувати багато речей і економить багато часу. Цей курс також охоплює Топ-10 вразливостей OWASP. Цей курс може стати гарною відправною точкою у вашій подорожі Bug Bounty. Час від часу буде додаватися все більше і більше Контенту, як і в інші мої курси. Модулі до Python Fundamentals були записані рік тому, тому вони містять мою погану англійську мову, але з тих пір проблем із переглядом відео не буде.

використання кіберпростору, тобто комп'ютера, Інтернету, мобільного телефону, інших технічних пристроїв і т.д., для вчинення злочину окремою особою або організованою групою називається кіберзлочином. Кібер-зловмисники використовують численні програми та коди в кіберпросторі для здійснення кіберзлочинів. Вони використовують слабкі місця в конструкції програмного та апаратного забезпечення за допомогою шкідливих програм. Злом-поширений спосіб злому захисту захищаються комп'ютерних систем і втручання в їх роботу. Крадіжка особистих даних також поширена. Кіберзлочини можуть відбуватися безпосередньо, тобто націлюватися безпосередньо на комп'ютери шляхом поширення комп'ютерних вірусів. Інші форми включають dos-атаку. Це спроба зробити комп'ютер або мережевий ресурс недоступним для передбачуваних користувачів. Він призупиняє послуги хоста, підключеного до Інтернету, які можуть бути тимчасовими або постійними.

Шкідливе програмне забезпечення-це програмне забезпечення, яке використовується для порушення роботи комп'ютера, збору конфіденційної інформації або отримання доступу до приватних комп'ютерних систем. Зазвичай він проявляється у вигляді коду, скриптів, активного контенту та іншого програмного забезпечення. "Шкідливе ПЗ" відноситься до різних форм ворожого або нав'язливого програмного забезпечення, наприклад, троянським коням, руткітам, черв'якам, рекламному ПЗ і т. д.
викладач - Нага Сай Ніхіл
Інженер-комп'ютерник та спеціаліст з інформаційної безпеки
Я студент комп'ютерних наук, який також цікавився інформаційною безпекою. Я маю знання з розробки експлойтів, тестування на проникнення та безпечного кодування.
У мене було кілька сертифікацій — eJPT та OSCP.
Я використовую python для автоматизації деяких своїх завдань.
Я створив кілька невеликих інструментів для автоматизації завдань Excel, Network Recon, а саме Excelator, PySQLi та кілька сценаріїв автоматизації.
курс англійською мовою
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/ultimate-bug-bounty/

Угорі