Чому ви навчитеся
- Створення презентації для інвесторів
- Дизайн та розробка презентації для стартапу
- Технологія і підхід створення презентації в стилі Пічдек
- Теорія і база для створення презентації
- презентація в PowerPoint
- дизайн презентації
- Microsoft Office 2016 і вище
Ласкаво просимо на курс зі створення пічдек презентації вашого стартапу для інвесторів.
Даний курс підходить як досвідченим дизайнерам, які створюють презентації в стилі пічдек, так і людям, які ніколи раніше не відкривали програму, але хотіли б створити і презентувати свій продукт.
Курс буде так само корисний професіоналам, які хотіли б дізнатися щось нове і прокачати свої навички в презентаціях типу пічдек.
Ми почнемо цей курс з самих основ. Ми поверхнево розберемо і познайомимося з самою програмою, проведемо брифінг і поговоримо про дизайн. У цьому курсі Ви отримаєте багато корисної та теоретичної бази для створення будь-якого роду презентацій.
Хоча пічдек презентація звичайна не використовують анімацію, я так само покажу вам як можна створювати анімації і красиві переходи.
Якщо ви ніколи до цього не відкривали програму поверпоінт, не переживайте, створюючи нові слайди і здійснюючи будь-яку дію, я буду промовляти і показувати все що я роблю.
Даний курс допоможе вам зрозуміти самі основи, принципи і дасть вам фундаментальні знання в створенні презентації.
Як бонус я розповім вам, як і де брати картинки, які шрифти і як їх варто встановлювати, а потім поділюся з вами своєю колекцією безкоштовних іконок.
про автора курсу:
Більше 10ти років тому я почав свій шлях у світі ІТ, а саме графічного дизайну. Я працював з багатьма великими брендами в якості фрілансера, в тому числі створював презентації для великої аудиторії. Я все частіше і частіше, особливо останнім часом, приймаю замовлення по створенню пічдек презентацій стартапів для інвестерів, саме це і перемогло мене створити даний курс.
для кого цей курс:
- для початківців розробників презентацій
- для маркетологів
- для дизайнерів
- для підприємців
- для стартапів
6 розділів • 37 лекцій * загальна тривалість 2 год 15 хв
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/powerpoint-pitch-deck/