Що нового?

Набір учасників [[Udemy] робота з PowerPoint для новачків (Альбіна Мінікаєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 401 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 34.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Microsoft Office PowerPoint (power point — переконлива Доповідь) — програма для створення і перегляду презентацій

Автори: Альбіна Мінікаєва
Останнє оновлення: 8/2021
Російська

чому ви навчитеся
  • легке засвоєння інтерфейсу Power Point
  • Створення презентацій з використанням готового дизайну
  • вміння працювати з текстом, написами, зображеннями і фігурами в презентації
  • засвоєння анімації та переходів у презентації

вимоги
  • ніякі навички не потрібні, найнеобхіднішому ви навчитеся на курсі
опис
Цей курс створений для новачків, які хочуть створювати свої презентації в Power Point. Показані навіть такі невеликі моменти, як створити файл Power Point на робочому столі, як його перейменувати і як зберегти презентацію на своєму комп'ютері, де Вам це необхідно. Але, природно, якщо ви це вже знаєте, то можете просто пропустити ці частини. Я намагаюся розповідати тільки про найважливіше, без зайвого, без води. Пояснюю без зарозумілих слів, на простій мові, щоб було все доступно і зрозуміло тим, кому це дається непросто. Мої уроки поділені на частини за темами, щоб вам легше було засвоїти матеріал і в разі потреби швидко знайти, то що хотілося б переглянути. Середня тривалість відеоуроків близько 5 хвилин, це дозволяє не перевтомитися і перебувати довше в увазі. Також за деякими темами є докладні лекції з зображеннями, які можна завантажити і подивитися. На цьому курсі я не показую як потрібно створювати супер розкручену презентацію, так як для цього потрібно знати базу, а пізнавши базу, ви вже самі зможете домогтися величезного успіху, просто потрібно попрактикуватися. Висновок: Ви зможете створювати звичайні класичні та стильні презентації, які допоможуть вам викласти всі свої думки. Цей курс відмінно підійде школярам, студентам і викладачам (і просто для саморозвитку). Ласкаво просимо на мій курс і хочу побажати всім удачі!

для кого цей курс:
  • Курс для новачків
  • Працюємо з нуля

матеріали курсу
12 розділів • 14 лекцій * загальна тривалість 57 хв.

https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/power-point-novichok/#instructor-1

Угорі