вимоги
- Наявність особистої сторінки в соц.мережі ВКонтакте.
- ви професіонал зі сфери краси, хендмейду або сфери мистецтва? Ви психолог чи коуч? Ви печете тортики або варите мило? Ви майстер манікюру або розвиваєте інший малий бізнес, для якого важливий особистий БРЕНД?
- ви хочете розвивати свою сторінку без вкладень, методами партизанського маркетингу?
- я теж розвиваю свій малий бізнес і поділюся з вами Моїми способами ефективного розвитку особистого бренду з нуля через особисту сторінку в ВКонтакте без вкладень. Тому що саме через ВКонтакте я протягом декількох років отримую стабільний потік платоспроможних клієнтів. І мою найяскравішу клієнтку, співачку Олену Ваєнгу, я знайшла саме через ВКонтакте.
- чому ВКонтакте, коли всі йдуть розвивати бізнес в Instagram?
у Instagram дуже багато реклами, люди все менше довіряють блогерам і підприємцям. ВКонтакте ж реклами в рази менше, в цій мережі дуже довірливе щире спілкування, комфортне для малого бізнесу.
- Що відрізняє цей курс від інших?
Більшість курсів про ВКонтакте створені СММщиками-людьми, у яких немає власного бізнесу, і які не мають досвіду блогерства. Вони не занурені в робочі процеси і їм складно судити про те, що спрацює ефективно, а що стане просто тратою часу і грошей, які теми будуть привабливі для ваших клієнтів, а які вже неактуальні.
- ви не готові витрачати великі гроші на платну рекламу і роботу СММ-фахівця? З моїм курсом ви почнете самостійно і без вкладень розвивати свою сторінку. Найчастіше, підприємцю досить зробити кілька простих дій в соц.мережі, щоб утвердитися в своїй ніші і підвищити вартість послуг.
- додайте до цього знання про деякі "фішках" ВКонтакте, знання про технічні особливості і роботі з інтерфейсом ВКонтакте, і ви зможете вигідно виділитися серед конкурентів.
- жінки-підприємці, які хочуть розвивати свій бізнес в соц.мережі ВКонтакте без спеціальних знань по СММ.
- Хендмейдери, дизайнери і художники які хочуть заробляти на своєму захопленні в соц.мережі ВКонтакте без спеціальних знань по СММ.
- працівники сфери краси-майстри манікюру, шугаринга, бровісти, косметологи, фітнес-тренери, дієтологи, які хочуть залучати клієнтів через соц.мережа ВКонтакте без спеціальних знань по СММ.
- блогери, які хочуть розвивати свою особисту сторінку в соц.мережі ВКонтакте.
https://privatelink.de/?http://www.udemy.com/course/gazirovka/