чому ви навчитеся
- створювати 3D-аудиторії, щоб не зливати бюджет даремно
- створювати квізи з високою конверсією, щоб збільшувати кількість заявок в 3 рази
- створювати скрипти за авторською методикою, щоб збільшувати кількість продажів
- проводити результативне тестування, щоб вже на етапі тесту отримувати перші заявки та продажі
- знаходити платоспроможну аудиторію для будь-якого бізнесу, щоб отримувати максимально гарячі заявки
- правильно вибирати цілі для рекламної кампанії, щоб отримувати максимальний результат за низькою вартістю
- Грамотно управляти ставками на аукціоні, щоб контролювати бюджет
- створювати упаковку будь-якого товару/послуги, писати продають оффери і створювати продають промо-відео для будь-якого бізнесу за 30 хвилин, щоб підвищувати залученість цільової аудиторії
- фішки і шаблони для успішного запуску реклами в Facebook і Instagram
- Результативно просувати Instagram-профіль, щоб збільшувати охоплення
- Економити 20% на оплаті реклами
- Instagram реклама
- проводити результативну аналітику таргетованої реклами
- оптимізувати витрати на рекламу
- Facebook реклама
- запускати рекламні кампанії
- використовувати ретаргетинг і реконверсію
- налаштовувати рекламний аккаунт
- налаштовувати бізнес-менеджер
- створювати інтернет-магазини на платформі Tilda
- створювати результативні оголошення
- створювати lookalike-аудиторії з LTV
- обходити бан в Facebook
- створювати та налаштовувати Піксель Facebook
- створювати події пікселя Facebook
- збирати базу для реконверсії
- створювати та налаштовувати аудиторії
- створювати lookalike-аудиторії
- масштабувати рекламні компанії без втрати вартості заявки
- створювати дизайн сайтів
всі чули, але не всі розуміють, про що йде мова. Деякі розуміють, але не кожен вміє налаштовувати. Далеко не кожен вміє налаштувати таргет грамотно, і лише одиниці роблять результат.
Я усвідомлюю фундаментальність моїх знань. Я говорю зараз про технологію створення 3D-аудиторії. Можу припустити, що нас чекає через 20 років. Система штучного інтелекту буде навчатися швидше, буде точніше розуміти поведінку людини в соцмережах. Інструменти для залучення людини стануть розумнішими. Facebook дасть доступ в розділі аналітики до параметрів інтересів, щоб рознести конкурентів в пух і прах. І поглине всі існуючі платформи. Або за нього це зробить хтось інший. Доступ до аналітики в соцмережах стане платним. Але скелет і суть не поміняються.
Після виходу в світ цього курсу багатьом тренерам-таргетологам стане соромно за те, чого вони навчали.
30-ти денний онлайн-курс з налаштування таргета і створення ЗD-аудиторії за авторською методикою. Курс допоможе вам економити до 1 мільйона рублів тільки на рекламному бюджеті - за умови, що ви готові багато працювати, не здаватися і слідувати всім рекомендаціям.
Програма розроблена для самостійного навчання в зручний час. Курс познайомить тебе з авторським підходом Налаштування таргету Facebook & Amp; Instagram і навчить робити гарячі заявки для будь-якого бізнесу по 50 р/шт.
Консультація з будь-яких питань 24/7 по налаштуванню таргета після проходження курсу. Курс поділений на модулі з відео-лекціями на платформі, що пояснюють детально кожну тему в модулі.
Цей курс об'єднує, структурує і аналізує мій практичний досвід налаштування таргета.
у цьому курсі ви знайдете відповіді на питання:
Я усвідомлюю фундаментальність моїх знань. Я говорю зараз про технологію створення 3D-аудиторії. Можу припустити, що нас чекає через 20 років. Система штучного інтелекту буде навчатися швидше, буде точніше розуміти поведінку людини в соцмережах. Інструменти для залучення людини стануть розумнішими. Facebook дасть доступ в розділі аналітики до параметрів інтересів, щоб рознести конкурентів в пух і прах. І поглине всі існуючі платформи. Або за нього це зробить хтось інший. Доступ до аналітики в соцмережах стане платним. Але скелет і суть не поміняються.
Після виходу в світ цього курсу багатьом тренерам-таргетологам стане соромно за те, чого вони навчали.
30-ти денний онлайн-курс з налаштування таргета і створення ЗD-аудиторії за авторською методикою. Курс допоможе вам економити до 1 мільйона рублів тільки на рекламному бюджеті - за умови, що ви готові багато працювати, не здаватися і слідувати всім рекомендаціям.
Програма розроблена для самостійного навчання в зручний час. Курс познайомить тебе з авторським підходом Налаштування таргету Facebook & Amp; Instagram і навчить робити гарячі заявки для будь-якого бізнесу по 50 р/шт.
Консультація з будь-яких питань 24/7 по налаштуванню таргета після проходження курсу. Курс поділений на модулі з відео-лекціями на платформі, що пояснюють детально кожну тему в модулі.
Цей курс об'єднує, структурує і аналізує мій практичний досвід налаштування таргета.
у цьому курсі ви знайдете відповіді на питання:
- Як створювати 3D-аудиторії за авторською методикою, щоб не зливати бюджет даремно?
- Як створювати скрипти за авторською методикою, щоб збільшувати кількість продажів?
- Як створювати квізи з високою конверсією, щоб збільшувати кількість заявок в 3 рази?
- Як проводити результативне тестування, щоб вже на етапі тесту отримувати перші заявки і продажу?
- Як знаходити платоспроможну аудиторію для будь-якого бізнесу, щоб отримувати максимально гарячі заявки?
- Як правильно вибирати цілі для рекламної кампанії, щоб отримувати максимальний результат за низькою вартістю?
- Як грамотно управляти ставками на аукціоні, щоб контролювати бюджет?
- Як Економити 20% на оплаті реклами?
- Як створювати упаковку будь-якого товару/послуги?
- Як писати продають оффери?
- Як створювати продають промо-відео для будь-якого бізнесу за 30 хвилин, щоб підвищувати залученість цільової аудиторії?
- Як результативно просувати Instagram-профіль, щоб збільшувати охоплення?
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/target_bez_vody/#instructor-1