Автоматизація тестування API . З готовими прикладами, розбором HTTP/HTTPS
199 students
створено: Олексій Василевський
Останнє оновлення: 5/2020
Російська
чому ви навчитеся
- Автоматизоване тестування
- Postman
- WEB
- HTTP
- HTTPS
- API
- тестування
- API Testing
- достатньо загального розуміння комп'ютера
Автоматизоване тестування API можна сміливо назвати найскладнішим видом тестування. Фахівців, які розбираються в цьому завжди не вистачає і на них завжди хороший попит. Більш того, попит піднімається щороку, а зарплати в середньому вище ніж у інших тестувальників.
Зараз настала епоха, коли всі сервіси намагаються створити свої API і часом не можуть це зробити через те, що не кому це тестувати.
У цьому курсі Ви отримаєте всі необхідні знання-як це робити. Але вам ще знадобляться знання із загальної теорії тестування.
Тому я розраховую на те, що ви або вже маєте досвід в тестуванні або готові оперативно підтягнути свої знання теорії.
Готові приклади застосування тестів будуть постійно поповнюватися і в підсумку, слухачі курсу отримають постійний доступ до готових кейсів з розбором, що і як тестувати.
Вам не потрібні знання програмування. Так як я буду давати готові ршенія і поповнювати їх. Але якщо ви підтягнете основи JavaScript , то вам буде набагато простіше.
для кого цей курс:
- тестувальники з досвідом і без досвіду
3 розділу
Загальна тривалість 1 год 49 хв
Вступ 1 Лекція * 7 хв
Основна частина 1 год 26 хв
Олексій Василевський
QA engineer
Мій досвід в сфері IT вже більше 6 років. Я почав свій шлях в проектному менеджменті, потім Front-end розробка і зараз займаюся забезпеченням якості.
Багато хто звик називати це"Тестувальник".
Але коли ви поринете в професію то зрозумієте різницю між тестувальником і інженером із забезпечення якості.
З часом я зрозумів що в IT найголовніше це показувати результат. Ви можете бути дуже розумні, але той хто закриває таски, є більш цінним фахівцем.
Саме тому вважаю, що навчання на робочих кейсах з мінімальною кількістю води в теорії, вважається найкращим підходом.
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/api-2020-postman/