Що нового?

Придбаний [Udemy] Unity Tutorial 2D Space Shooter (Карина Дорофєєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 331 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 28.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

чому ви навчитеся
  • Ви отримаєте навчальний матеріал, який дозволить створити круту гру на Unity!
  • ви зможете запустити вашу гру на телефоні і показати її друзям і близьким!
  • Заяви про себе всьому світу! Доопрацюй дану гру і ЗаВантаж її на Play Market!
  • Ви отримаєте оптимізований код під мобільні платформи, використовуючи його в своїх проектах, ви підвищите цінність ваших проектів!
  • я завжди на зв'язку, і допоможу вам у ваших проектах! Не бійтеся і йдіть до своєї мети!
вимоги
  • мати базові навички програмування на C #
  • мати базові навички програмування на Unity
  • встановити Unity і VS =)
  • бажання робити гру
  • мати телефон, куди заллємо нашу іграшку=))))))
опис
Увага! Ведеться активна робота над курсом:

1. додавання пулу об'єктів;
  2. додавання нових ефектів від системи частинок;
  3. додавання нових босів з унікальною поведінкою;
  4. зміна коду обмеження руху гравця;
  5. зміна коду магазину;
  6. зміна коду роботи зі звуками;
  7. + додавання ваших ідей.
після закінчення курсу, Ви отримаєте досвід, якого буде достатньо для те, щоб створити закінчену гру в Unity. Навіть якщо вам буде важко, отриманого досвіду вистачить, щоб зрозуміти, куди рухатися і як у створенні ігор, дозволяючи досягати поставлених цілей.

Дізнайтеся, як імпортувати і створювати ігрові об'єкти, які можна буде переміщати по навколишньому середовищу і змушувати стріляти снарядами, програмуючи на C #

Дізнаєтеся, як створювати кілька видів кораблів, купувати їх і посилювати, як створювати щит і т. д.

Дізнаєтеся, як створювати класні ефекти, використовуючи систему частинок Unity і 2D спрайти.

І найголовніше, я можу допомогти вам=)

для кого цей курс:
  • для розробників ігор
  • для директорів студій розробки ігор
  • для геймдизайнерів
  • і т. д...
https://privatelink.de/?https://coursehunter.net/course/unity-tutorial-2d-space-shooter

Угорі