чому ви навчитеся
- вивчіть обидві сторони Web розробки-frontend і backend
- Навчіться створювати веб сторінки за допомогою мови розмітки HTML
- Навчіться стилізувати сайти за допомогою CSS
- Навчіться додавати інтерактивність на ваші сайти за допомогою мови JavaScript
- Навчіться користуватися інструментами, що прискорюють процес розробки сайтів-jQuery і Bootstrap
- Навчіться працювати з серверною частиною і API за допомогою мови PHP
- Навчіться працювати з базами даних на прикладі MySQL
- Вивчіть основи популярної мови Python і дізнаєтеся, як його можна використовувати в роботі з API
Ласкаво просимо на курс 'Web розробка з нуля до професіонала. Повний курс!
Цей курс підійде для всіх бажаючих - як для тих, хто хоче стати професіоналом в розробці Web додатків, так і для тих, хто просто хоче займатися цим в якості хобі і заробляти на цьому - ніякого досвіду програмування не потрібно.
коли ви вчитеся програмувати, вам часто доводиться жертвувати вивченням захоплюючих і сучасних технологій на користь курсів для початківців. З цим курсом Ви отримуєте найкраще з обох світів. Це курс призначений для початківців, але він охоплює деякі з найцікавіших і актуальних тем в галузі.
Курс Web розробка з нуля до професіонала. Повний курс ' дасть вам необхідний фундамент в цій галузі.
Спасибі, що витратили Ваш час і дочитали до цього місця. Я ціную час! Я також сподіваюся, що і ви його цінуєте, тому хочу вам сказати - не відкладайте на завтра. Світ і життя рухається швидко. І я знаю, що у вас є ідеї, якими варто поділитися зі світом, опублікувавши ваш додаток.
Програмування дійсно може допомогти вам досягти своєї мрії.
Тому натисніть кнопку, щоб зареєструватися сьогодні, і приєднуйтесь до мене в цьому захоплюючому пригоді, сьогодні!
для кого цей курс:
- Цей курс призначений для тих, хто хоче дізнатися про веб-розробці, незалежно від попереднього досвіду
- Ідеально підходить для початківців з нульовим досвідом
- Це також відмінно підходить для тих, хто має певний досвід в технологіях (наприклад, HTML і CSS)
Курс Web розробка з нуля до професіонала. Повний курс ' дасть вам необхідний фундамент в цій галузі.
Спасибі, що витратили Ваш час і дочитали до цього місця. Я ціную час! Я також сподіваюся, що і ви його цінуєте, тому хочу вам сказати - не відкладайте на завтра. Світ і життя рухається швидко. І я знаю, що у вас є ідеї, якими варто поділитися зі світом, опублікувавши ваш додаток.
Програмування дійсно може допомогти вам досягти своєї мрії.
Тому натисніть кнопку, щоб зареєструватися сьогодні, і приєднуйтесь до мене в цьому захоплюючому пригоді, сьогодні!
для кого цей курс:
- цей курс підійде для всіх бажаючих - як для тих, хто хоче стати професіоналом в розробці Web додатків, так і для тих, хто просто хоче займатися цим в якості хобі і заробляти на цьому - ніякого досвіду програмування не потрібно.
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/web-full-stack/