"Не існує техніки, яка підходить усім і завжди"....Знайоме твердження? Я теж так думав, більше того - завжди просував цю думку. До того дня, поки я не познайомився зі "сніжком". Сама по собі назва вже прикольна. І воно повністю відповідає суті цієї техніки.
Ви ж напевно багато разів грали в сніжки?
Особливо в дитинстві. Згадайте як ви їх ліпили. Берете рукою сніг з якогось замету....Зауважте, що ваша кисть при це розслаблена. Мінімальна напруга зберігається лише для того, щоб утримати грудку снігу в руці. А потім настає сакральний процес-ліплення Снєжка (по англійськи - snowball - кругляш зі снігу).
Чому сакральний?
Зрозумієте трохи пізніше. Ви щільною, але не напруженою пензлем робите тиснуть руху на цей клубок снігу, щоб вийшов куля. Ви навіть не замислюєтеся про те, що ви робите, і як ви це робите. А робите ви все правильно. Створюєте жорсткість між руками, злегка продавлюючи цей клубок снігу по всім можливим векторам впливу.
Чим ретельніше пропрацюєте кожну ділянку-тим рівніше буде куля, але ж?
Я не знаю імені цього видатного костоправа, який вперше запропонував використовувати методику ліплення Снєжка в правках кісток черепа...На мій погляд, це геніальне рішення. І просте як все геніальне. Але ж найважливіше-як це працює на практиці?! І це дійсно дивовижна техніка, яка підходить як дорослим так і дітям....Яка не має протипоказань і завжди дає позитивний клінічний результат. Я теж думав, що такого не буває. Буває.
22 серпня 2020 року ви можете навчитися цій техніці на практичному інтенсиві - універсальна правка черепа дорослих і дітей "сніжок.
найголовніше - вона працює на користь.
Коли ви опрацьовуєте череп технікою "Сніжок", ви можете бути абсолютно впевнені в тому, що вашому пацієнтові стане краще.
Вона абсолютно безпечна.
Нашкодити нею не можливо. Зрозуміло, якщо ви не будете тиснути "з усією дурі", але ви не будете.
Її легко освоїти.
Виконання цієї техніки не вимагатиме від вас" остеопатіческой чутливості "або"вислуховування краніосакрального ритму".
Ви освоїте її з першого разу прямо під час семінару!
Вона відмінно підходить практикуючим косметологам, майстрам масажу обличчя.
Адже якщо займаєшся тільки косметологією/масажем обличчя, то особливо і не тягне заглиблюватися в остеопатіческіе нетрі краніосакральної терапії, вірно?
А тут - будь ласка-робочий інструмент для ефективної та безпечної "ліплення" черепа.
Про те, наскільки значно тонус мімічної мускулатури зав'язаний на стан кісток черепа, ми вже говорили дуже багато.
Упевнений, що ви і самі це прекрасно розумієте.
Ця техніка-джерело користі також і для досвідчених остеопатов і мануальних терапевтів, оскільки вона є неперевершеним інструментом для усунення внутрішньокісткових напружень кісток черепа.
Вона ідеально підходить для роботи з дітьми!
Де ви бачили дитину, яка протягом 7 - 10 хвилин нерухомо лежить, поки лікар тримає свої руки на його черепі?
Ця техніка буквально "пом'якшить" будь-яку кістку черепа під вашими руками.
На інтенсиві ми у всіх подробицях розберемо анатомію кісток черепа і відпрацюємо правку кісток черепа, використовую техніку "Сніжок".
Коли ви опрацьовуєте череп технікою "Сніжок", ви можете бути абсолютно впевнені в тому, що вашому пацієнтові стане краще.
Вона абсолютно безпечна.
Нашкодити нею не можливо. Зрозуміло, якщо ви не будете тиснути "з усією дурі", але ви не будете.
Її легко освоїти.
Виконання цієї техніки не вимагатиме від вас" остеопатіческой чутливості "або"вислуховування краніосакрального ритму".
Ви освоїте її з першого разу прямо під час семінару!
Вона відмінно підходить практикуючим косметологам, майстрам масажу обличчя.
Адже якщо займаєшся тільки косметологією/масажем обличчя, то особливо і не тягне заглиблюватися в остеопатіческіе нетрі краніосакральної терапії, вірно?
А тут - будь ласка-робочий інструмент для ефективної та безпечної "ліплення" черепа.
Про те, наскільки значно тонус мімічної мускулатури зав'язаний на стан кісток черепа, ми вже говорили дуже багато.
Упевнений, що ви і самі це прекрасно розумієте.
Ця техніка-джерело користі також і для досвідчених остеопатов і мануальних терапевтів, оскільки вона є неперевершеним інструментом для усунення внутрішньокісткових напружень кісток черепа.
Вона ідеально підходить для роботи з дітьми!
Де ви бачили дитину, яка протягом 7 - 10 хвилин нерухомо лежить, поки лікар тримає свої руки на його черепі?
Ця техніка буквально "пом'якшить" будь-яку кістку черепа під вашими руками.
На інтенсиві ми у всіх подробицях розберемо анатомію кісток черепа і відпрацюємо правку кісток черепа, використовую техніку "Сніжок".
Продажник:
https://privatelink.de/?https://pro-health.pro/snowball