Що нового?

Придбаний Użytkownik neurografiki (Solomiya Kozera)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 12000 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Набір учасників
Внесок: 1040 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
moje wymarzone zycie

UŻYTKOWNIK NEUROGRAFIKI

Solomiya Kozera

NEUROGRAFIKA

Myśl, Energia, Kreatywność, Wynik – jest to Najmocniejsza metoda pracy z własną podświadomości, której autorem jest Pavel Piskarev.
Zmieniamy siebie markerem – to kreatywna metoda przekształcania świata. Tutaj dowiesz się, czym jest Neurografika i co możesz dzięki niej osiągnąć. I już wkrótce zwykły marker stanie się nieodłącznym pomocnikiem w przekształceniu własnego życia. Neurografika to metoda psychologiczna XXI wieku, która słusznie jest nazywana najmocniejszą psychotechnologią na świecie.
Poprzez obraz tego, czego chcemy, dajemy podświadomości nowy sposób myślenia i możemy zmienić przyszłość, teraźniejszość, a nawet postrzeganie przeszłości.
Po co? Mając kartkę i marker jesteś w stanie przerobić sama ze sobą WSZYSTKO! Gniew, strach, ale również jesteś w stanie narysować swoją nową przyszłość, zdrowie, pieniądze i swoje marzenia.
Jak? Tworząc swoją nową siatkę neuronów! W tej nauce jest kilkanaście algorytmów dzięki, którym jesteś w stanie przeprogramować swoją podświadomość, w sposób jak Tylko Ty chcesz. Pozbyć się choroby? Bardzo proszę! Urosnąć w strefie finansowej? Bardzo proszę!

Mój 8. cudzie świata,

Witaj w domu. W przestrzeni, w której otrzymasz wyczekiwaną instrukcję obsługi samej

siebie i swojego życia. Gotowa, by stać się Użytkownikiem swojej rzeczywistości?

Program kursu
4.09 Bonusowe spotkanie: Transfer po 9 warstwach świadomości
18.09 Biblia Bogini
25. 09 Medytacja
Dzień dobry Cudzie
01.10 Teoria NeuroGrafiki
9 Warstw Świadomości - link do live 1 październka o 18:00
Link do Live 5 października 10:
00
Link do Live 8 października 18:00
Link do Live 20 października 18:00
Link do live 29 października o 18:00
Link do live 30 października o 18:00
Jak działa NeuroGrafika
Baza NeuroGrafiki
1 Algorytm

Cena: 949 pln ~258.20 usd

Lekcje: 14

Język: Polski

https://moje-wymarzone-zycie.kwiga.com/courses/uzytkownik-1 https://mojewymarzonezycie.pl/

Угорі